Veeeeenting.. og et apropos

Tove Bjørgås

Selv mange av oss pressefolk måtte vente i sju timer inne på fotballarenaen Invesco Field i kveld.  Sånn er det altså blitt når en vil se  Barack Obama, en mann som ikke en gang er valgt til president i USA ennå. Men ettermiddagen og kvelden bød i grunnen på rikelig med underholdning.  70 000 tilskuere og jeg fikk vi høre og se både Sheryl Crow, Stevie Wonder og Al Gore.  Etter hvert var stemningen så god at selv politifolkene som sto for vaktholdet trampet takten og lot seg avfotografere sammen med programledere fra CNN og NBC.

Sikkerhetsopplegget rundt Barack Obama er omfattende. Så heftig er det at publikum måtte være på plass 13o0 selv om Obama skulle takke for nominasjonen først klokka 2000.  Men de fleste så ut til å synes at talen var verdt strevet.

Da vi var på vei ut av Invesco field, fotografen min og jeg,  småløpende i en enorm kø for å rekke morgentidsfrister som nærmer seg farlig fort når tidsforskjellen er åtte timer, støtte vi imidlertid på et interessant apropos.. 

Midt i mengden av T-skjortekledte tenåringer og andre fotgjengere på vei bort fra kveldens begivenhet gikk en høy mann i dress. «Senator, du holdt en god tale her om dagen», sa en kvinne som gikk foran meg og viftet med en Obama-plakat.   Og da så jeg det: Mannen i dressen var rett og slett senator John Kerry. Altså han som sist takket for en demokratisk presidentkandidatnominasjon.  Veien fra presidentkandidat til senator uten sikkerhetsvakter og plagsomme autografjegere kan være kort her i USA. Men uansett hvordan det går i november, er det nok en stund til Barack Obama får gå i fred på gata…

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Veeeeenting.. og et apropos

 1. Ronny sier:

  Du verden. Det er utruleg kor kjapt ein går frå å vere midt i rampelyset, til å ikkje vere interessant i det heile. Det må eg seie.

 2. Claud sier:

  Hei.

  Håper forkjølesen har sluppet taket! – Dere er viktige mennesker for oss her hjemme som grubler på dette valget.
  Vi vil jo gjerne følge med!
  Hvis dere fortsatt er litt pjuske,- vil jeg gjerne dele mine supertips når forkjørelsen slår til sånn at dere kommer raskt tilbake! Et godt, billig og velmenede råd:
  **
  Leit opp (Organic) fresh ginger (ikke syltet eller no`), skjær i skiver og trekk sterke doser på kokende vann med litt (organic) sitron.
  Drikk litervis.Masse. (- ha med deg ingefær i lomma, så kandu skjære opp å ha i vann overalt.)
  Max på med mat med ultrahøye doser hvitløk og persille.
  Persillen er viktigst. Renser kroppen raskere for bakterier og skit.
  Kutt helt melkeprodukter. Hjelper slimhinnene dine.

  God bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *