Jevn stigning

De kaller Denver «The mile high city» etter som den ligger på nesten 1700 meter, og mange demokrater mener nok at demokratenes landsmøte steg til enda mer drastiske høyder i kveld.

 Joda, det er velregisserte greier. Videosnutter og storskjermer, svulstig musikk og blinkende lys; Og showinstruktører som går rundt på gulvet i den svære landsmøtehallen og sørger for at folk klapper på de riktige stedene og holder opp plakater hvor det står. «More of the same», hver gang en av talerne snakker om John McCain. Likevel koker det på ekte vis inne i landsmøtehallen, og personlig synes jeg talen til Joe Biden i kveld var et klart høydepunkt så langt.

Biden er kjent for å snakke rett fra leveren, utilslørt og direkte, gjerne med små mer eller mindre planlagte forsnakkelser. I kveld kalte han president Bush for John istedet for George for eksempel:-) Tilfeldig, neppe.. Biden har imidlertid en historie som det er lett å bli beveget av. Og dessuten har han humor. Noen husker ham kanskje fra de demokratiske debattene i vinter da han stadig var presidnentkandidat.

Humor er godt å ha her i Denver om dagen.  Køene er endeløse, politisperringene er flere for hver dag, og det kan fort ta et par timer å oppdrive en taxi. I morgen (eller i dag norsk tid) blir det aller verst. Barack Obama skal tale på den største idrettsarenaen i byen. 75 000 tilhørere skal loses inn 5-6 timer før seansen starter, og vi 6000 pressefolk skal visstnok sloss om 300 seter.  Det er bare å stupe i seng for den som vil være med på siste del av sirkusforestilligen her i Denver. Natta

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *