Kolonnekjøring i Oslo?

Som nevnt i tidligere artikkel har vi fått spørsmål om det faktisk er kolonnekjøring i Oslo – som varslet. Dette er ikke tilfellet, men vi betviler ikke at meldingen har det innholdet den har. Det er med andre ord grunn til å tro at det er en feil – enten i vår utsendelse, eller i selve mottaket. Dersom du ser denne kolonnekjøremeldingen i din enhet, så hadde det vært veldig fint om du kontaktet oss via tmc@nrk.no eller la igjen en kommentar i bloggen. Hvilket navi-system har du, og når så du meldingen sist, er info vi trenger for å kunne nøste videre. På forhånd takk 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Kolonnekjøring i Oslo?

  1. I går ettermiddag/kveld – fastmontert utstyr i Skoda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *