HER ER SLANKE-EGIL!

Slank Egil
Feit mat har fått skikk på blodtrykk og kolesterol – og ikke minst vekten!

I snart 3,5 måneder har Egil Torheim nå levd på et lavkarbo og fettrikt kosthold. Det blir stadig mindre av han selv om kilotallet synest å ha stagnert noe på om lag 94 – 95. Det betyr at han har minket om lag 5 kilo fra starten av programmet i slutten av oktober.

Men like oppmuntrende er det at midjemålet har minket. Da serien startet var midjemålet 110 cm  Livmålet var i oktober 106 cm, nå er det reduserert til 99 cm!

I hele denne perioden har Egil brukt både blodtrykksenkende og kolesterolsenkende medisiner. Under besøket hos legen den 26.januar viste det seg at blodtrykket var redusert vesentlig. I oktober var blodtrykket 150/95. Siste måling viste 120/75.  Kolesterolnivået var 5,2 i oktober, men nå er det 4,0.

Lege Geir Flatabø og Egil er nå enige om at han skal slutte med kolesterolsenkende medisin, og dersom blodtrykket er like lavt ved neste måling slutter Egil også med blodtrykksmedisin.Blodtrykket

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til HER ER SLANKE-EGIL!

  1. Randine sier:

    STÅ PÅ EGIL.
    Hørte nettopp at du skal i ketose. Det kan bli kjekt, da slipper du å kjenne sult, og er ikke så utsatt for «sprekker». Dette går sikkert rette veien for deg, vekta vil nok peke nedover igjen . . .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *