HER SPREKK EG!

Egil med glass

Eg sprakk så det grein. Førebuingane til årets julebord på jobben var for mykje. Etter mange månader borte frå øl vart det både eitt og fleire glas i lag med kollegaer på ei av skjenkestovene i Bergen fredag.


Men samtidig går midjelinja mi ned. No måler den 103 – 104 cm. Magamålet litt lenger oppe er gått frå 110 til 107-108. Kiloane står foreløpig på 96- altså ned 3,3 sidan starten 21.oktober.

Men så har eg trimma både på apparat og ved å gå på ski. Då veks musklane og blir tyngre. Men så langt er både ernæringsrådgjevaren og eg godt nøgde.

Husk dette er ingen hurtigslankekur, men ein livsstil!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til HER SPREKK EG!

  1. ketil Hindenes sier:

    RUSSISK RULLETT.
    Har Egil blitt sjekket for propper i arteriene rundt hjertet? Jeg fikk hjerteinfarkt for snart to år siden. Lærte da en ny livsstil som inkluderte bl. a. avhold fra mettede fettsyrer som animalsk fett, transfett, kokosfett og palmeolje (de to sistnevnte inneholderer mettede fettsyrer selv om de er vegetabilske oljer). Jeg er bekymret og samtidig en beundrer av ditt mot, Egil. Det som du begir deg ut på av fettspising, tør ikke jeg. Tenk om det sier pang?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *