I MÅL!!!!!!!!!!!!!!

Da var det over, og avsluttningen på sendingen idag ble 100 dagers ferd mot sentrumsløpet verdig. Ikke å legge skjul på at det var tungt, møtte veggen etter 7 km, men Christina overbeviste meg at det ikke var lange igjen, så jeg gjennomførte med stil, tror jeg, iallefall løpende igjennom hele løypa på under timen!!!!!!, og da var mine mål nådd, og det har vært det viktigste, så hva nå?????

Vel, treningen må holdes vedlike på et vis, har vært inne på før at ikke jogging er det morsomste jeg vet når det gjelde trening, men det er effektivt, jeg vil prøve og opprettholde en økt i uka sammen med annen form for trening, men skummelt når man ikke har et mål og jobbe imot lenger. Men jobben er gjor og det er mange som skal ha en takk!!!

Krønsj treningssenter ved Christina!!!!, alle som har skrevet inn på bloggen, de som har kommet med oppmuntrende meldinger underveis, Grethe Waitz, Ben Johnson,Wilson Kipketer, Asafa Powell, alle i curling forbundet, norsk fet saus og fjerkre import, SFT,Unicef,FN,Nato, dere vet hvem dere er…………………….SNEIX

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til I MÅL!!!!!!!!!!!!!!

 1. Laila sier:

  Under timen???
  1:02:08 Thoresen, Pål
  Hehe, gratulerer med vel gjennomført løp uansett!
  Hva med Oslo Triathlon i august som neste mål?

  Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *