Og klokken tikker mot start

Veldig fin tur med Christina idag, for andre gang var vi oppe ved sognsvann, forrige gang ble det en tur rundt som er på 3,5 km, idag så ble det to!!!!! altså 7 km, og da skulle målet på en mil være innen rekkevidde. Har vært inne på det før og nevner det gjerne igjen, for meg er omgivelsene svært viktig når jeg løper, og ligge lavt under eksosrøyken fra buens larm og ståk, mens du peser deg igjennom lyskryss og skvetter unna for trikken, er ikke veldig sjarmerende, men og løpe på et lett kupert sted langs idylliske sognsvann mens Vålerenga`s a lag med Martin i spissen halser forbi, er noe helt annet, ikke minst er det et MILJØ for løping der noe man sjelden finner i bygatene, så finn det et terreng, det hjelper utrolig på motivasjonen! Søndag er D dag, det får gå som det går, og kanskje nettopp gå er et stikkord her, men jeg skal fullføre. At jeg ikke er lengre i formen nå kan jeg bare skylde på meg selv.

På torsdag kommer Chrisina på sendingen, for og prate om forbredelser og gjennomføring av et løp, så følg med.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Og klokken tikker mot start

 1. espen thoresen sier:

  Jeg vil ha det dokumentert på print eller cd at jeg slo deg den dagen. Overtrent du liksom..

 2. Pål sier:

  Ikke vanskelig og finne en dag hvor du slår meg, noe som gjør at jeg må stå på ekstra, det er bra!
  Håper vi kan ta opp timene snart.
  Overtrent var ment som en spøk,
  velkommen hjem om du er hjemme!

 3. Jarle M., Tromsø sier:

  Hei Pål!
  Dagene går og snart står jeg på startstreken for Sentrumsøpet.
  Det jeg ikke har gjort til nå mht. trening, forblir ugjort.
  Men søndag får jeg «måle» hva treningen har gjort med kroppen i løpet av vinteren. Løypeprofilen er vel ikke av den verste sorten, selv om det er noe stigning opp mot Frognerparken.
  Men en sluttid på 50-55 min er for min del ok og mitt mål er da nådd.
  Håper det blir fint løpsvær.
  Etter løpet vil jeg sette opp status, og vurdere neste mål.
  For meg er neste mål å delta på 10 km i MSM i Tromsø 21. juni og fullføre løpet noen min. raskere enn Sentrumsløpet.
  Da er jeg motivert for videre trening.
  Bonusen blir god helse, som egentlig er det viktigste.
  Hilsen Jarle

 4. liv , sier:

  Hei.

  D dag, lykke til!

  Du har vært ærligheten selv, – er helt enig – det er ikke morsomt å springe i eksos…, – men å ha et mål er utrolig viktig ,- god helse og bedre livsstil er det vikigste.

  Jeg er sikkert en av mange som har blitt inspirert til å være med i sentrumsløpet i år…..vi sees i oslo..

 5. Pål Thoresen sier:

  De gjør vi!!!!!!!!!!!!!
  Klarer jeg dette på under timen så er jeg veldig fornøyd Jarle!!
  Det gjelder og sette seg realistiske mål, og løpeværet blir fint, overskyet og litt kjølig.
  LYKKE TIL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *