Helt ærlig

Altså, det er bare og slå fast med en gang, og jeg stoler ikke helt på de som mener noe annet, det er IKKE moro og jogge, jeg mener har du noen gang sett en jogger som smiler??Fysisk aktivitet er viktig, men for meg må den ha et element av lek og moro, squash? JA!Fotball? JA. Svømming?JA. Men og løpe alene langs isete veier i en forurenset by? NEI.Men det er følelsen etterpå som er deilig, man føler seg opplagt og har masse overskudd, det er den tanken man skal holde fast ved når man strever av sted med blodsmak i munnen.Sist uke hang jeg meg med noen kollegaer i Fr.tv opp til sognsvann, for meg var det og få tilbake noe av gleden ved jogging, nydelige omgivelser, hyggelig selskap, og et tempo som også ga rom for litt småsnakk underveis, det er det som gjør det lystbetont! Sentrumsløpet nærmer seg faretruende, det som begynte nærmest som en fleip har nå blitt alvor, og jeg innrømmer det gjerne, jeg kunne ha vært mye flinkere, men selv om jeg ikke trener dsglig, har dette medført til en forandring av livstilen, nettopp fordi jeg har satt meg et mål, og er sta nok til og ville gjennomføre det, men jeg tror variert trening er stikkordet, fordi det er så lett og gå lei npr man skal gjøre det samme hele tiden. så ikke gi opp, gevinsten er stor selv om det er lett og glemme det når man må ut tidlig om morgenen i all slags vær, men oi jeg gleder meg til dette løpet er over, men det betyr ikke at jeg har tenkttil og falle tilbake til gamle synder!

Følg med videre også:-)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Helt ærlig

  1. marygoessolo sier:

    Hehe.

    Jeg er for tiden parkert på sofaen etter en mandeloperasjon, og får med meg både det ene og det andre på fjernsynet om dagen. Lykke til med løpet! Jeg ser for meg at jeg også skal bli supersprek når halsen begynner å oppføre seg normalt igjen.

    -Jogging er ikke tingen, altså?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *