alene eller med andre???

Mange foretrekker nok å løpe med andre, det skaper et lite press på deg selv og mange syntes det også er veldig sosialt, det syntes også jeg! Men har også erfart at det ikke må bli noen betingelse for å trene, ofte er det slik at alle eller ingen andre kan, og da er det lett og hoppe over treningen. Prøv og få til begge deler, jeg syntes mange ganger det er helt fint og løpe alene også, du kan bestemme ditt eget tempo, og er ikke avhengig av andre for og komme seg ut. Men ha noen faste dager i uken også der du kan trene sammen med andre, så kan du kjenne på formen fra gang til gang og sammenligne den med dine andre løpskompiser. Påsken er over og jeg lot meg lokke utpå de skrå bredder med søtsaker og en horisontal stilling når sjansen bød seg, men man skal da kose seg litt også, men var da ute på ski noen ganger og la inn en løpsøkt nå og da, men ser jo på kalenderen at tiden går frem mot 27 april, men er ikke urolig for det………ennå.

til neste gang, husk å knyt skolissene!!!!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til alene eller med andre???

 1. Jarle M. Elvegård, Tromsø sier:

  Hei Pål!
  Spennende å følge ditt opplegg, og jeg tror du får mange opp av sofaen og inn i treningsdress og joggesko. Jeg tror forøvrig at de fleste bør starte trening sammen med andre, dette rett og slett fordi «dørstokkmila er den lengste mila». Men etter hvert når man ser at jevn trening gir resultater og kiloene raser av, er det lettere å trene alene. En lett blanding av alenetrening og sammen med andre er kanskje det beste. Jeg trener mest alene, men diskuterer mye med venner om treningsopplegg, mål og resultater. Lykke til med treningen frem mot 27. april! Jeg har også meldt meg på Sentrumsløpet og stiller i klassen 60-65 år. Regner med en sluttid på rundt 50 min.
  Hilsen Jarle M.

 2. Pål Thoresen sier:

  Hei Jarle
  da er du nok i mål før meg, men vil prøve og komme i mål på under timen, det er iallefall målet!
  Takk for tipset!
  mvh
  Pål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *