En smule bekymret

Idag, altså 12.03 er jeg faktisk en smule bekymret, føler vel ikke at det går fort nok, trente i frognerparken igår, med kjapp intervaltrening og trappeløp, men følte meg litt tung, sikkert noe en avslappende uke i Spania for ta skylden for, men viktig og tenke positivt på sånne dager, men er glad løpingen er igang, for det er den som er mest morsomt og det jeg faktisk skal gjøre. Treningen på Krønsj sammen med Christina er viktig nok, og knallhard!! Men og tre på seg skoene og løpe rundt i naturen er det som er mest givende! Men selv om jeg slenger noen bekymrede blikk på kalenderen av og til, så merker jeg da at det går fremover også, men nå er det alvor, kan ikke lure meg unna en eneste dag om jeg skal klare det, og det skal jeg! Imorgen er Christina til stede på sending igjen, og vi kommer med nye gode tips og ser innslag fra treningen i frognerparken fra igår, så følg med!!!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *