På tide med ferie!! 28.02.08

Hei folkens, en liten update preget av litt dårlig samvittighet, et halsvirus har slått meg ut de siste ukene, + sjokkerende meldinger fra NRK ledelsen flytter jo også fokus,noe som igjen har gått litt utover treningen, men la meg benytte anledningen til å takke for alle positive tilbakemeldinger i den forbindelse, jeg henger altså litt etter,men føler allikevel at jeg er i rute, replikken om ferie falt under en samtale med Christina når hun spurte meg om hvordan det gikk, hun så skrekkslagent på meg, men jeg beroliget henne fort med at jeg tar med treningstøy når jeg drar til Spania for en uke på lørdag, glimrende treningsforhold prøvde jeg meg med, nydelig vær og og gode løpetraseer, hun ble beroliget av det, føler meg et stykke unna formen idag, må innrømme det, men så er det da ennå en stund til selve løpet!Men jeg blir ikke støl lenger, og peser ikke på samme måte etter at bakketoppen er nådd, så det går da fremover, og det er gevinsten man kan glede seg over, det nytter og blir mer moro etter hvert. Dagens oppmuntring:

Spis deg god.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *