motivasjon og inspirasjon

Hei igjen.

Noen uker har nå gått og jeg merker en viss fremgang, fikk en pep-talk av Hilde GP Pedersen som var på sending idag. Selv hadde hun sluttet med treningsdagbok sa hun, men brukte det selv som en personlig motivasjonsfaktor for fremgang.

Foreløpeig ligge vi (Christina og jeg) på to økter i uken, dvs styrketrening på krønsj og squash på fredager, men nå må det økes! Denne uken starter kondisjonstreningen for alvor, altså løping, vil starte forsiktig og øke mengden etterhvert. Finn noen andre å løpe sammen med, da er det lettere og overholde de faste tidene. I Frognerparken i Oslo hver lørdag holder sentrumsjoggerne til, jeg vil nok henge meg på der, mer sosialt enn å løpe alene.

Til alle dere som kommer med oppmuntrende hilsner både på mail og «ute»: tusen takk,  men igjen, dette handler ikke først og fremst om meg, men om å motivere og inspirere andre til og komme seg opp av sofaen, det er lettere enn du tror!

I morgen er det krønsj igjen, mer info følger, og kikk inn på linken til Christina også, der står et mer detaljert treningopplegg. Sneix!! Pål

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til motivasjon og inspirasjon

 1. Andreas sier:

  Be om å lære korrekt teknikk benkpress, knebøy, og markløft. Ingen øvelser vil gjøre deg sterk raskere enn disse.

 2. Kjell sier:

  Hei

  Jeg startet å løpe for første gang i sepember og satt meg et mål på 45 min på Sentrumsløpet. Ambisiøst tatt i betrakning at jeg ikke har drevet med løpetrening noen gang og hatt et avslappet sofaliv i de 6 siste årene. Vekta paserte 93 kg og kondisen var helt på bånn (sluttet å røyke samme dag som jeg begynte å trene) Første turen varte 1 km før jeg lå som et slips inne i lysløypa der jeg bor. Det tok meg 6 uker med 3-4 økter i uka før jeg klarte å løp 5,5 km i strekk uten å stoppe. I dag 5 mnd etter start løper jeg 2,4 mil uten å stoppe i et behaglig tempo. Løpt noen test løp på 5 km på rundt 24,30 min. Det er forsatt litt igjen til målet på 45 min på mila men jeg skal klare det. Ikke gi opp – det er håp for sofagrisen. Stå på og lykke til. (NB det er viktig å ha noen å løpe sammen med som kan gi deg gode råd under veis) Du har jo proff hjelp og et eget tv teem som følger deg. Hvilke tid har du satt som mål?

 3. Pål sier:

  Jeg tror det er håp fr ale,og det er jo alsdri for sent og begynne, det er jo du også et veldig godt bevis på!!
  Kan jeg komme i din form er mye gjort, men jeg er jo iallefall igang, og røyking er fy fy og temmelig bortkastet, men vet jo hvor vanskelig det er også.
  Og ikke minst meg selv, når det gjelder sentrumsløpet så har jeg satt mes som mål og komme under timen, viktig og sette seg realistiske mål, lykke til, og heng med videre også.
  Pål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *