Overtrent??

paal-i-storform.JPG

Hver onsdag møter jeg min bror til kappestrid på squashbanen, det er jo først og fremst sosialt, men konkuranseinstinktet vokner når vi skrider ut på parketten.

Som jeg skrev forrige gang var jeg med Christina på Krønsj forrige uke, knallhard styrketrening som hun mente er svært viktig før man går over på ren kondisjontrening, men akk og ve og du kjære vene, strekk ut alt du orker etterpå, det gikk bra den første dagen, men dagen etter var jeg så støl at jeg måtte hjelpes ut av stolen, og senere inn på squashbanen, hvor min bror ventet og lurte på om jeg hadde blitt overkjørt.

Jeg tapte så det suste den dagen, og unnskyldte meg med at jeg måtte være overtrent, men husk:HVER ALLTID NØYE MED OG STREKKE SKIKKELIG UT ETTER TRENING!!! Særlig om du er UNDERtrent slik som jeg.

Igår hadde jeg min andre økt på Krønsj, fortsatt styrketrening som gjelder, kondisjonstrening vil jeg starte opp med i neste uke, imorgen kommer Christina på sending med nye tips og råd, følg med, det værste er og komme igang, etterhvert blir det letter, tro meg!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Overtrent??

 1. Trond Utsola sier:

  Hei Pål:-)

  Eg mener du er god:-)!!! Det er veldig få som klarer å engasejere slik du klarer. Det virker som viljen er ekte, og ikkje bare ein sosial måte å få anarskjennelse for. Krunch er veldig viktig trening. Du må høre på Christine på det området:-). Du skal jo løpe oppreist, vil du ikkje:-)))? Stå på!! Men det er mange måter å trene krunch på. Du må prøve deg på step-timer eller Kampsport-timer som alternativ. Det er bra for du trener de samme musklene, men på ein annen måte:-). Men ikkje gi slipp på krunchen og ikkje drep trenings-gleden!!!

  Lykke til

  Trond

 2. Pål sier:

  Takk skal du ha!
  Meningen er og motivere andre til og sette igang også, klarer jeg så klarer sikkert andre også.
  Og Christina er min mentor, sier hun hopp så hopper jeg, det blr mer Krønsj fremover.

 3. Kuppern/kuppine sier:

  Hei Pål:) Du må da fatte og begripe at det blir lettere å trene når du har drukket litt i forkant! Du kan jo bli den første som fullfører sentrumsløpet drita full, og da slipper du jo å strekke ut etter på. stå på Pål, men seriøst, veldig bra initiativ og lykke til med treningen. vi veit jo at du har fullført New York maraton på 80 tallet. Kommer og heier på deg 🙂 K & V

 4. Helene sier:

  Hei Pål..:)

  Må ta av meg hatten for deg…er selv en skikkelig sofagris, eneste trim er til og fra bilen til og fra jobb og løping i trapper på jobb…
  Kjekkas er du også…he he.
  Si meg… er du singel…

 5. Trygve Dahl sier:

  Hei!

  Nå har dere en hektisk morgensending, hvor dere ikke har tid til å vise løpeteknikk og annet skikkelig. Da hadde jeg håpet at dere ville vise dette på disse sidene. Med videoer, bilder og forklaringer.
  Se på VG og PULS sine treningsider.
  Men den organisasjon og kompetanse som NRK innehar håper jeg på mer…

  mvh Trygve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *