Krønsj og sprett

paal-ryggstrekk.JPG

Idag var det klart for første treningsøkt på Krønsj treningsenter, Christina`s torturpalass som jeg fort kallte det, «idag er det styrke» sa Christina energisk, vi rigget opp kamera da vi vile dele dette med seerne neste torsdag på Frokost-TV, jeg angret fort etter at Christina satte volumknappen på kvart over. Treningen var beinhard! Og den førte tankene tilbake til helvetesuka i millitæret, ingen muskler slapp unna, «Grunnstyrke er viktig for deg som skal begynne å trene, sa hun. Mage, skuldre, ben, rygg. Absolutt ingenting slapp unna.

Innslaget fra Krønsj kan du altså se på Frokost-tv neste torsdag 01.02, forbred deg på sterke scener.

Eller takk til alle oppmuntrende hilsner og lykkeønskninger i en vanskelig tid, noen etterlyser mer detaljert trening, dette er ikke ment som en bruksanvisning for et treningsprogram frem mot sentrumsløpet, eller de mål du måtte ha satt deg, men som en inspirasjon til å komme igang, men Christina vil også komme med råd og tips på siden, og legge ut mitt program i tiden som kommer, så heng med! klarer jeg dette, burde de fleste andre også, jo flere vi er sammen o.s.v.

Til neste gang: Hopp og svett!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *