På sending!

Mellom latterhikstende pekte Brita på monitoren der jeg slet meg igjennom testen på tredmølla, dette gleder jeg med veldig til sa hun. Min personlige trener Christina kom på sendingen idag med resultatene fra gårdsdagen test, ikke oppløftende, men slapp av, (eller det motsatte) sa hun, vi skal klare dette innen tiden til sentrumsløpet, ennå lenge igjen. Brita satt i sofaen mens vi jogget ut for og småløpe på youngsorget, nytt ord, inervaltrening sa Christina, javel sa jeg og så hun spant opp trappene på Youngstorget, to i slengen!

Men status pr nå er at det faktisk er godt og være igang, jeg kjenner det er lenge siden, men også at kroppen har veldig godt av dette. Og jeg har iallefall satt meg et mål, jeg SKAL gjennomføre sentrumsløpet, men ikveld skal jeg slappe av, ringer Christina og sjekker sier jeg at jeg savner treningen noe helt grusomt!!

Fortsettelsen følger!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til På sending!

  1. Hege:) sier:

    HEIA PÅL! You can do it!! 😉 Skal stå med flagg og drikkeflaske på målstreken om hundre dager jeg!

  2. Øyvind Pedersen sier:

    Stå på Pål! Jeg gleder meg til å løpe mot deg!

  3. Pål sier:

    Takk for det, trenger all den støtte jeg kan få!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *