Second Life på mobilen

Second Life på mobilen (Foto: Per Kristian Johansen/NRK)

3D-streamingtilbyderen Vollee har siden juni i år tilbydt en applikasjon som lar deg kjøre Second Life på mobiltelefonen. Applikasjonen er gratis, og støttes av over 70 ulike mobiltelefoner med 3G eller WiFi.

Både mobiler fra LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony-Ericsson m.fl. har støtte for applikasjonen, som også kan kjøres på Iphone. Mobilapplikasjonen kan lastes ned fra Vollees hjemmesider: http://www.vollee.com/secondlife. Der kan du også sjekke om applikasjonen støttes av din telefonmodell.
 
Second Life på mobilen (Foto: Per Kristian Johansen / NRK)

Undertegnede testet applikasjonen på en Nokia N93, og ble både imponert og skuffet på samme tid. Imponert fordi det lar seg gjøre å kjøre Second Life, som kan få den feteste PCen til å hikke, på en mobiltelefon, og skuffet over – ja, riktig; ytelsen.

Kontrollene er enkle, men ikke alle funksjonene er tilgjengelige, som å bygge 3D-objekter, scripte eller hente eiendeler fra inventarkatalogen. Programmet krasjet allerede første gang jeg kjørte det, og det var vanskelig om ikke umulig (?) å teleportere via søkemotoren. Til tross for veldig rask WiFi-tilkobling, hakket det en del, og det er ikke noe alternativ til å sitte på en computer. Men som substitutt om man er isolert fra en datamaskin, og bare kjenner trangen til å stikke innom en tur, er det helt ok.

Se video:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/XwRnjbkljnc" width="425" height="344" wmode="transparent" /]

Dette innlegget ble publisert i Platformer og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *