Sommerferien endelig over

Gillette

Endelig er sommerferien over, og det er igjen godt å logge seg inn i Second Life og hilse på gamle kjente. Jeg skriver «endelig», for veldig mange nordmenn finner det best å tilbringe sommerferien sin i Real Life, noe jeg også finner hensiktsmessig.

Så hva skjer?
Fikk invitasjon fra resident Mialinn Telling til innflytningsfest på en norsk sim i kveld, fredag. Siden det er ei stund siden sist jeg var innlogget, måtte jeg selvsagt logge meg på og fly innom simmen for å se hvordan forberedelsene gikk. På øya Gillette traff jeg festarrangør Miallin Telling og Padefe Jonson, som også gledet seg over at sommerferien var over og at det blir flere nordmenn å treffe i SL.

Miallin Telling og Padefe Jonson

Hensikten med festen er i følge Mialinn å samle alle nordmenn i Second Life etter sommerferien, og avkrefte VGs artikkel forrige søndag der det ble hevdet at det ikke er nordmenn i Second Life. Forrige gang jeg så statistikk fra Linden Lab (mars 2008), var det 1473 registrerte nordmenn innom Second Life som tilsammen brukte tilsammen 60,501 timer i verdenen. Fy, VG!

Ellers?
Den norske øya Ivalde har fått seg en ansiktsløftning, – det samme har Camlann, og det virker som om det stadig etableres nye norske steder,  til stor glede for de etablerte innbyggerne.

På NRK-øya planlegger vi også fornyelse, og satser på å arrangere et par eventer utover høsten.

pk

Dette innlegget ble publisert i Norske steder i Second Life. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Sommerferien endelig over

 1. Fish Palen sier:

  Moro at det skrives litt om de norske miljøer. Camlann Island som huser gruppene Garborg, Hotran og Hotran Outlaws er det mest aktive norske miljø jeg har sett i SL. Også på Outlaw Island er det i perioder norsk aktivitet. I tillegg er det norske eiere på følgende andre sims i samme nabolag:
  Gilette (som din artikkel nevner), Oasis Isle (min), Redwood Isle, Tino Isle og Azaria Isle. Til sist kan jeg nevne at det er ledige områder i sims som grenser opp til Camlann Isle, så kanskje vi kunne få enda flere nordmenn til nabolaget ?

 2. Sessa Anatra sier:

  Først vil jeg takke Mialinn for en flott fest…som vanlig var hun den beste vertinnen en kan tenke seg ;o)
  Koselig å se så mange nordmenn på en plass.

  Vi som holder til på Camlann Island…Wolfman Rodenberger, Sword Hammerer og meg selv setter stor pris på at det kommer så mange nordmenn hit til oss.

  Vi bruker mye tid på SL og legger mye jobb i at folk skal trives når de kommer til oss…og kanskje komme tilbake igjen ;o)

  Og hadde vært koselig om flere landsmenn hadde bosatt seg rundt oss.
  Vi er en veldig sær gjeng, som ingen holder ut med mer i et par timer…da sier de «må gå..snakkes»..så er det det siste vi ser til de..haha
  For min egen del…så skyter jeg alt som nærmer seg landet mitt…de som våger seg inn til meg,kan jo bare håpe at de lander igjen ;o)

  Nok spøk…vi er en sammensveiset gjeng….hjelper hverandre med det meste…og er alltid der for hverandre.

  Håper på å få se flere hos oss nå som sommeren er på hell..og høstmørket setter inn..

  Masse klemmer fra Sessa, Sess…Sassy ;o)

 3. zbeuphdz sier:

  qnsNpy jfplvjnqsgdc, [url=http://fztttjblkmsm.com/]fztttjblkmsm[/url], [link=http://yustebkdfrrj.com/]yustebkdfrrj[/link], http://tukddxqfdrdd.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *