Hei alle sammen

Nå er vi på vei til Tromsø, skal bli godt å få gå på land og bruk litt av lønna si. Vi får ikke brukt for mye av den når vi er ombord. Fikk nu sett se og hør i går, må sei at det var sprøtt å se bilde av seg selv der. Litt sånn uvirkelig. Men repotasjen var grei nok syns jeg. Artigste med hele greia var å bli stylet opp, ikke ofte man har den sjansen. Det var veldig moro. Litt uvant med kamera, men det gikk seg til. Kommer i her og nå i neste uke sammen med veninnene mine, d var så moro å ha de med. De betyr alt for meg, gleder meg sinnsykt til å se bildene Er blitt mer oppmerksomhet rundt serien enn hva jeg forventet. Det er en gang i livet man får være med på sånt,så jeg får prøve å ha det så moro som jeg kan. Noen få timer igjen til 4. episode, gleder meg. Kl. 19.55 vises den i amfiet for passasjerene, og kl 22 får vi se reprise ettersom vi er på jobb hele kvelden. Det er artigst å se når hele crewet er samla. Tror ikke det er noen som flirer like mye som oss. Nå må jeg jobbe. Ha en fin dag!! Koz Renate Kathrin.

Avsender: Renate Kathrin Løkkesveen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Hei alle sammen

 1. LilleNille sier:

  Heisan Renate.
  Det har vært veldig hyggelig å se deg på Hurtigruten. Jeg kommer til å savne deg, selv om de sa du kom tilbake til serien etter hvert.
  Du er et sjarmtroll og kjempe søt.

  Klem og lykke til videre.
  Synd Hurtigruten aldri er innom Oslo.

 2. anne grete sier:

  Hei katarina!
  Arti å sjå dæ på tv’n! Ka æ spekkulert førstgången æ slo på nrk å så ansikte dett utove heile sjærmen! I Bergen va det itj så store oppslag om Hurtiruta som det va i verdalingen så æ hadd jotj fått me mæ det denne!
  Arti! Du e nu dæ sjøl det ska du ha!
  Vi sjåast vel på verdal’n t jula, vest itj ska du nu bære sei fra vest du har nå overnattinga i Bergen…
  Klæmm AnneG

 3. Alexidp sier:

  If you want do delete your site from our spam bases – just email us with domain of your site:

  abuse-here@inbox.ru

  thank you!

 4. Marki sier:

  Learn flintknapping techniques of Paleo-Americans and later Woodland styles of making arrowheads, knives, and spearpoints in this workshop for beginners and intermediates. The materials fee is included in cost of class and will cover instructional videos and all the tools and materials for making arrowheads, knives and spear points.

 5. Maxim sier:

  The Iraqi government says guards from US security firm Blackwater killed more people than previously thought.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *