Motorkveld på NRK2

Observante seere har kanskje allerede fått med seg at det stort sett er motorsport klokken 19.30 på mandagene på «nye» NRK2. Programmet heter Motorkveld, og her sender vi innslag fra de motorsportene NRK har rettigheter til som WRC, EM i rallycross, rally-NM og andre grener.

Ettersom vi har fått noen minutter lengre sendetid i disse programmene har vi valgt å starte sendingene med motorsportsnyheter fra inn- og utland. Etter noen minutter med nyheter kommer hovedelementet som vanlig, som i dag er den 9. EM-runden i rallycross fra Polen. På denne måten blir Motorkveld nesten som en egen sportsrevy med kun motorsport!

Forhåpentligvis kan vi utvikle dette programmet ytterligere på sikt. Kanskje vi kan ha et studio med spennende gjester, flere feature reportasjer og mye annet morsomt som handler om motorsport?

Uansett må alle motorsportsinteresserte følge med på NRK2 klokken 19.30 på mandagene utover!

Mvh
Atle Gulbrandsen og Arild Andersen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *