Opp og ned i Rally Monte Carlo


ole0.bmp

Klikk her for større bilde

<<Microsoft Photo Editor 3.0-bilde>>

Det har blitt en lite spennende helg her i Frankrike, i alle fall sett med norske øyne!
Og egentlig sett med alle andre øyne enn spanske og franske.
For jommen meg er Sebastian Loeb og Daniel Sordo i en klasse for seg.
I splitter ny citröen, en C4 som er testet i to år, så kjører de filla av alle konkurrentene.

Marcus Grønholm sa til meg: -Dom kan man inte rekna med, dom bare kjører der framme og så får vi andre kjøre her bak..

Dette er riktignok hjemmebane for Loeb og også Sordo kjenner området som sin egen bukselomme.
Det var bare smil å få da jeg snakket med begge tidligere i dag.

Men Petter, ja, Petter ja..
Han har jo aldri vært noen asfaltspesialist, men litt bedre tider hadde det vært morsomt å se. Han tapte et minutt til Sordo i dag tidlig..
Nå har han endelig fått nye dekk, etter klaging på dekkene i årevis. Men nå, nå er dekkene for gode for bilen nå!

Det blir morsomt å se hva som skjer når han får den nye bilen. Han får stjerner i øynene når han snakker om den nye bilen som blir klar for Mexico i mars.
Skal vi endelig få se en konkurransedyktig minstebror Solberg igjen?

Og storebror Solberg da, Henning kjører krabbefart i helgen. Men etter å ha kjørt på disse veiene så forstår jeg han godt. Ingen tvil om at Henning er en god sjåfør,
Men her er ikke sted og tid til å overvurdere sine egne evner.

Jeg tror Henning gjør lurt i å kjøre sakte. Jeg tror vi får se noe helt annet i Sverige og Norge, ellers vil jeg bli umåtelig skuffet.
Nå håper jeg bare han og Cato kommer seg trygt i mål….og helst innen maxtid…

Avsender: Susann Michaelsen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Opp og ned i Rally Monte Carlo

 1. kim andre sier:

  Jeg synes Henning Solberg er litt vel defensiv jeg. Virker litt merkelig å endelig ha blitt fabrikk-kjører og så backe helt? Han var jo mye mer på’n før?

 2. meg sier:

  Kult med Rally på TV! Artig med brødrene Happy som knivar. Men VÆR SÅ SNILL, det er så mykje prat på dei to kommentatorane at det er SLITSOMT å sjå på. Kan han som sit på enden snakke litt mindre? Eller Espen Graff kan prate litt meir..

 3. Kjære NRK, dere har totalt missforstått hvordan dere skal få Rally på TV, jeg forstår dette er deres første gang, men dere har faan meg klart å ødelegge det hele, vi får ikke sett noe ute i løypene, og disse forbanna dårlige kamera plasseringene dere hadde, zoomet inn på reklamen på bilen istedet for å vise selve bilen, dere er noe helvettes tragisk. Som jeg sa dere er litt unnskyldt, men ikke unnskyldt for å basere dere på 1 eneste forbanna SPESIAL helikopter som dere sier.

  Og derre racing fyren som påstår han kjører STC er faan meg en kukstaur, han kritiserer de som kjører best og han klarer ikke å forstå at styrestaget knakk når begge hjula spriker til Østberg, han kan faan meg holde kjeft imorgen..

 4. anonym sier:

  Kan du trekke deg fra å kommentere rally på tv susann?

 5. simen l sier:

  dere burde ha sendinger litt tidligere før jeg får ikke med meg de som går seint

 6. simen l sier:

  dere burde ha sendinger litt tidligere, for jeg får ikke med meg de som går seint

 7. Tore sier:

  Synes NRK gjorde en bra rallyinsats i Norge Rally.

  Folk skal klage på alt.

  «Han på enden» er vel Arild Andersen, og han er behagelgi å høre på

  Han som viser til «racing fyren» mener vel Atle Guldbransen og han er Norges beste kommentar på motorsport. Han kritiserte ikek de som kjørte best og han snakket jo masse og styrestaget til Østberg. Hvilke sendinger har du sett?

  Synes Susann er bra jeg.

  Nei, mer sånn NRK!

 8. Tore sier:

  Synes NRK gjorde en bra rallyinsats i Norge Rally.

  Folk skal klage på alt.

  «Han på enden» er vel Arild Andersen, og han er behagelgi å høre på

  Han som viser til «racing fyren» mener vel Atle Guldbransen og han er Norges beste kommentar på motorsport. Han kritiserte ikek de som kjørte best og han snakket jo masse og styrestaget til Østberg. Hvilke sendinger har du sett?

  Synes Susann er bra jeg.

  Nei, mer sånn NRK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *