Ein tur med alt

01062009411-1.jpg

Sykling, grilling og bading. For ein dag det blei!

Med 12 dagar igjen begynner det å bli knapt med muligheter til å forbetra formen vesentleg. Men me får finpussa etter beste evne i dagane fram mot 13. juni. I dag bestemte Thomas og eg oss for å sykla til Hommersåk. Ca. 60 kilometer totalt frå Stavanger sentrum. Nydeleg vær og fin tur.

Det beste var likevel å kjøla seg ned i sjøen på Gausel etterpå. Eg er litt pysete og liker ikkje for kaldt vatn, men me var såpass varme etter syklinga at det gjorde godt. Når me i tillegg får servert nydeleg grillmat kan det ikkje bli betre!

Dette innlegget ble publisert i John Gunnar. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Ein tur med alt

  1. Ingvild sier:

    Imponerende opplegg dette her! Og kult at så mange er med. Sjøl har jeg brutt barrierer ved å løpe Holmenkollstafetten i år, moro. Lykke til videre og i selve rittet!

  2. John Gunnar sier:

    Hei, Ingvild! Takk skal du ha. Det er ganske artig, ja. Men nå går det brutalt mot slutten. For i år i alle fall:)
    Var du med i Holmenkollstafetten? Stilig. Gratulerer! Var også med eitt år med NRK Hordaland, men det blei med det eine året av ein eller annan grunn. Då var eg i så dårleg form at 600-metersetappen min var meir enn hard nok, hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *