Turen gjennomført i samarbeid med yr.no

10052009347.jpg

Thomas fann ein lyktestolpe han likte godt på Dale…

Det finst ikkje dårleg vær, bare dårlege klær. Tull og tøys, sjølsagt. Det har ganske enkelt ikkje vore særleg fristande å legga ut på lange turar den siste veka.

Men Thomas og eg måtte ha ein langtur før veka var omme. I følge yr.no skulle søndagen passa godt. Så me drog ut i retning Sandnes i føremiddag.

10052009348.jpg

Hommersåk eller Dale? Me bestemte oss for Dale. Det er forholdsvis kupert mellom Aspervik og Dale så me fekk ein del motbakketrening. Eg er ikkje så glad i motbakkar, men kven er nå det? Det gir i alle fall håp at eg kan føla meg heilt utkjørt, men likevel klarer å henta meg relativt raskt inn igjen. Eg veit at eg kan sykla langt – og lenge – etterkvart, men det er motbakkane eg er litt redd i Nordsjørittet. Det går nok fint, håper eg. Totalt blei det 53 kilometer i dag: Våland-Sandnes-Dale-Sandnes-Våland. Forslag til fine seks-sju-milsturar mottas med takk!

10052009346.jpg

Dette innlegget ble publisert i John Gunnar. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Turen gjennomført i samarbeid med yr.no

 1. Hildegunn Morken sier:

  Jeg hadde en fantastisk fin tur for et par uker siden.
  Sykle til Lauvik, ferja over til Oanes. Deretter litt fram, opp til venstre en lang bakke og mot Meling,Botne, Jørpeland og til Tau. Ferja hjem til byen. Du kan sikkert sykle den nyere veien til Jørpeland også, men turen mot Meling og Botne er utrolig vakker, synes jeg:)
  Dessuten er et annet turalternativ å sykle fra Tau til Nes, deretter over Lyngsheia til Songesand. Turist båten hjem, fantastisk:)

  Lykket til i Nordsjørittet!!

  Hilsen Hildegunn

 2. John Gunnar sier:

  Hei, Hildegunn! Takk for glimrande turtips! Eg skal prøva den ruta, men er usikker på om eg får tid før Nordsjørittet 2009. Men det speler inga rolle om eg ventar til etter rittet, vil eg tru 🙂
  John Gunnar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *