Fellestur!

fellestur.jpg

Foto: Ragnar Christensen

Fellestur lørdag morgon kl 8.30. Det er jo ikkje akkurat alle tidspunkts mor når det er helg og mulig å sova litt frampå. Men oppmøtet var slett ikkje så verst!

Det var seminar i NRK Rogaland på lørdag. Enkelte av oss som skal sykla Nordsjørittet nytta høvet til ei fellesøkt på sykkelsetet i forkant. Og for ein tur det blei i det fine været!

tjelta085.JPG

Foto: Rolf Marnburg

Seminarstart å Ullandhaug var klokka 11.00 så det var avgrensa kor langt me kunne sykla. Men fleire mil blei det faktisk. Turen gjekk til Sola, nærare bestemt Solastraen, Ølberg, Hellestø, Tjelta – og tilbake til Ullandhaug. Frisk og fin start på dagen før mange timars seminar – med Hans Morten Hansen-showet som eit knallbra punktum.

Dette innlegget ble publisert i John Gunnar. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Fellestur!

 1. Øystein Larssen sier:

  Hei dere i NRK
  Deres sykkelblogg er mye mer interesant enn vår på Scana steel Stavanger. Mye kjekke bilder og god tekst fra turer og trening.
  Vi har hatt besøk av Gunn Rita om trening og mat. Men her hos NRK ble det liksom mer amatør og det er det vi er (?).
  Ser og at dere har de samme idealistiske målene som Scana så får vi håpe at det fortsetter i framtiden. For vår del Scanarittet Strand rundt i september.
  Trening er et ork, men må til. Ingen tvil om det. 30 år nesten uten fysisk belastning uten om jobb senker kondisjon og brystmuskler betydelig og tar tid å få på plass igjen. Så om formen ikke blir topp får Nordsjørittet bli en passe tur. (har som mål å slå junior`s tid på 4.47,32 fra 2003 med ett sekund, heia meg)
  Stå på videre alle som skal delta.
  mvh
  Øystein (54)

 2. John Gunnar sier:

  Hei! Takk skal du ha! Det viktigaste er ha det artig, synest nå eg. Og setta seg realistiske mål. Og apropos senior og junior: Både Skien junior og senior skal delta, men ingen av oss har deltatt før. «Problemet» er bare at senior er ein spreking, så det skulle ikkje forundra meg om han tar meg. Men då blir det oppvaskmøte i ettertid, hehe!
  Scana har jo eit stort lag som skal delta – så til lukke med oppkjøringa!
  John G

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *