På' an igjen

Nå starter Nitimen snart opp igjen, og redaksjonen har de siste uke jobbet på spreng for å legge planer for høsten. Vi har vært på boklanseringer, hos Rikskonsertene, på Stand up festival og på kino for å finne de beste gjestene og sakene for høstens sendinger. Det blir topp!

Selv var jeg på flere visninger under Oslo Fashion Week og var heldig å få eget sete. Som alltid er det litt stas at all info er korrekt… Haha!

OFW

Dette innlegget ble publisert i Behind the scenes. Bokmerk permalenken.

En kommentar til På' an igjen

 1. Kari Mitchell sier:

  Hei Hanne,
  Litt på siden, for å si det mildt, men jeg har lett og lett etter en gammel sangtekst som jeg husker delvis og som barnebarnet mitt nå er veldig utålmodig etter å lære resten av… Dere i Nitimen har jo så stor kontaktflate, så ville det være mulig å innpasse en etterlysning?

  Det er helt sikkert at jeg lærte sangen mens jeg gikk på folkeskolen, og det betyr før 1955. Husker ikke om jeg lærte den på skolen, på speider’n eller av andre. Dette er det jeg husker:

  Det lå på vår grunn en gammel kanon,
  vi fant den en dag i sanden på mo’n.
  ————
  :/: Nå satt vi og red på kanonen i fred:/:

  Det er flere vers, tror jeg. Tror du Nitimen kan finne fram til denne sangen?

  Mange hilsner fra Kari Mitchell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *