Lene Nystrøm og meg

juni-030.jpg

Da jeg var på nyåpningen av Klubben i Tønsberg traff jeg også Lene Nystrøm fra Aqua. Jeg intervjuet henne om ny karriere, barn og Danmark. For de av dere som lurer: Lene er usedvanlig vakker. Virkelig! Og da jeg snakket med henne hadde hun på seg en kjole med meeeeeeget dyp utrigning. Jeg følte meg jo som en gammal kjærring ved siden av henne, til tross for at jeg ikke var helt ute å kjøre klesmessig (følte jeg i hvert fall…).

Det kunne lett vært Petter Stordalen som har tatt bildet over, men det er det ikke, for han satt og hørte på hele intervjuet da jeg gjorde opptaket.

Dette innlegget ble publisert i Behind the scenes. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Lene Nystrøm og meg

  1. Lena sier:

    hei:) kult møte med Lene nystrøm! Lurte på om jeg kunne fått tilsendt intervjuet, eller at du hadde skrevet litt om det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *