Dagens outfit: mote-filosofen

Dette er vår filosof Einar Øverenget. I dag stilte han i «ripped jeans» – vårens heteste trend. Ingen skal si at Nitimen er gammeldags.

filosofen-002.jpg

filosofen-003.jpg

Hans-Petter lurte på om Einar har betalt flere tusen kroner for buksene, men Einar kunne avsløre at han har laget dem helt selv – ved å være handyman hjemme.

Dette innlegget ble publisert i Behind the scenes og merket med , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Dagens outfit: mote-filosofen

  1. Åge Saltvedt sier:

    Hei.

    Liker veldig godt å høre på radioen, er kanskje en av de beste på det området. Men det jeg gjerne vil ta opp er: Hvorfor skal fotballen ta over i alle programene. Nå hører jeg på nitimen, den har stort sett vært fotballfri men så dukker det stadig opp komentarer og div om fotball. Kan ikke fotballen holde seg til sportsendingene????? Det var jo et innringningsprogram for en tid tilbake der en tok opp om det var for mye sport i NRK. Etter det jeg kan huske, var det langt over 80 % som mente det var for mye sport, les fotball i NRK. Tar dere ikke dette innover dere at ikke alle er innteressert i fotball??? Liker forøvrig sport, men da må dere la andre sportsgrener også få slippe til. Fotball er jo bare blitt en bedrift, som dere gir massa gratis reklame.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *