På første rad i balletten

Dagen i går var litt som dette: hektisk – rolig – fantastisk – morsom – utrolig lang. Jeg startet med å intervjue Synnøve Svabø og Hans Wilhelm Steinfeld utenfor hotellet, og redigerte det kjapt til sendingen. Deretter var vi en liten gjeng som dro med metroen opp til et marked litt utenfor byen (selvfølgelig tok kamerabatteriet kvelden, så fikk ikke tatt bilder).

Deretter fikk vi spist litt lunsj før det bar avsted til Bolsjoj teateret (eller det vil si bygget ved siden av, siden det virkelige teateret er under oppussing). Jeg hadde fått billetter av Per Sundnes sin samboer Tore til balletten Giselle. Han er jo en ekspert på slik type adspredelse! Og for en opplevelse: det viste seg at vi hadde billetter på første rad, det var jo helt utrolig. Tror jeg aldri har sittet på første rad noen gang. Og spesielt gøy fordi en av verdens største ballerinaer stod på scenen: Svetlana Zakharova. Folk applauderte hver gang hun gjorde noe fantastisk. Det er visstnok ikke vanlig på mer vestlige ballettsccener.

moskva-125.jpg

Her ser dere oss før avreise til hotellet.

moskva-131.jpg

Vi hadde de beste plassen kan man si… Første rad!

moskva-136.jpg

I pausen gjøre vi som russerne på bordet ved siden av: vi drakk russisk champagne og spiste kaviar!

moskva-142.jpg

Det er jo utrolig at dette ikke er den virkelige, for det var flott i det midlertidige teateret også synes vi.

moskva-145.jpg

Jeg fikk heldigvis knipset noen bilder på slutten, for under selve forestillingen var det ikke lov å ta bilder.

Og natten ble avsluttet med å se første semifinale på rommet på hotellet. Det var ikke nok billetter til hele delagsjonen, så Per, Tore og jeg så sendingen på nett-tv til NRK (for å høre Synnøve kommentere. Hun var KJEMPEFLINK!!) og på russisk tv, for å se hvordan tv-bildene var. Deretter redigerte jeg saken fra balletten slik at den kunne sendes i dag (onsdag).

Dette innlegget ble publisert i Behind the scenes. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *