Mandag i Moskva

img_44531.jpg

Dette har vært en relativt rolig dag for meg. Jeg var  direkte inne i sendingen i dag tidlig – altså mandag – det var litt stress riktignok. Jeg var våken fra klokken 06 fordi jeg ikke var sikker på sendelinjene, men det ordent seg. Jeg er litt syk i hodet på slike ting = vil at alt skal gå i orden. At produsenten skal vite at jeg ALLTID kommer på lufta! Og det klarte jeg. Jeg snakket imidlertid veldig fort. Det må jeg huske til imorgen!

Men vet dere hva? Jeg har rom ved siden av Bjørn Dælie her på hotellet! Han er her helt tilfeldig, på business. Jeg intervjuet ham utenfor hotellet i ettermiddag og spurte om han hadde noen råd til Aleksander. (hvilke råd han ga kan du høre i Nitimen) Veldig koselig fyr! Det er også Hans Wilhelm Steinfeldt, som lager program sammen med Synnøve Svabø.

 På bildet over ser dere meg (opprømt som alltid), Steinfeldt og Bjørn Dælie.

img_44621.jpg

Og her synger Hans Wilhelm og Aleksander nattasang (på nachspiel) hos korist Jorun etter lang kveld med fest på Toppers Party, altså Nederelands fest. Hurra!

Dette innlegget ble publisert i Behind the scenes og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *