Det finnes bare èn skjorte

kontor-001.jpg

Dette er Stig Holmer, som er prosjektleder i radioredaksjonen i Underholdningsavdelingen, og Nitimens programleder Hans-Petter Jacobsen. De to herrene kjøper skjorte i samme butikk, men de pleier ikke være like koordinerte som dette til vanlig.

Dette innlegget ble publisert i Behind the scenes, Hans-Petter og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Det finnes bare èn skjorte

 1. Walther M Norheim sier:

  Hei
  Første gang jeg er inne her og har ikke lest noen av kommentarene. Jeg vil bare oppfordre dere til å sende litt mer trekkspillmusikk i nitimen. Hvis dere mangler ideer er det bare å kontakte Norilds på ørenskog, tlf 70273600 som produserer og selger en masse flott musikk, men jeg antar dere har det meste i arkivet. Har et forslag, Jhohans Orkester med melodiene «Ruteknusern», Damenes vals etc. Jeg har hørt mange som savner slik musikk. Så forøvrig at Alf Blyverket nettop er gått bort, det finnes vel sikkert mye fint som han har spilt og som er verd å høre på. Mvh
  Walther M Norheim

 2. Maja Blyverket sier:

  Hei.
  Jeg har ikke vært her før,men ble anbefalt å ta en kikk. Må si det er godt og lese at fler savner musikken fra en god trekkspill-musikker Alf Blyverket.
  Etter hans bortgang er Damenes vals en av mine favoritter.

  Mvh
  Maja blyverket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *