Tusen takk!

Det er nok en dag med sterk vind, og i morgen tidlig reiser jeg fra Svalbard, etter mange fantastiske dager! Jeg er veldig fornøyd med det vi har opplevd og opptakene vi tar med oss hjem til klippebordet! teamet.JPG

Tusen takk til Kit Kovacs, Christian Lydersen, Carla Freitas og Mark Hindell for at vi har fått henge med dere ut på fjorden dag etter dag! Takk for at vi har fått forsinke dere, spørre om alt mellom himmel og jord, for tilrettelegging til opptak, for uvurderlig kunnskap og formidlingsglede. Og for alle gode historier og hyggelige stunder på fjorden. Uten dere, intet program!

Kit og Christian.JPGKit og Christian

Takk Mark van de Weg for hyggelig selskap og at du har guidet oss trygt overalt, i båt og på skuter. Og for at du så isbjørn da vi andre hadde gitt opp! Det var fantastisk! Mark.JPG

Og Torgeir, da! Min fantastiske fotograf! Du har som alltid gjort en utrolig bra jobb, du står på når andre er trøtte og slitne, og gir deg aldri før det er perfekt. Det skal bli en fryd å lage program av dine bilder!Torgeir1.JPG

Takk også til Sverdrup stasjon i Ny-Ålesund, Trond og Oddbjørn, for velvillighet, lån av kontor, skyss og utstyr! Uten dere hadde alt vært mye vanskeligere!

Tusen takk for meg.
Se «PÅ TYNN IS» i Ut i naturen i uke 39.

takk.JPG

So long

Dette innlegget ble publisert i Øyenvitne i Arktis. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Tusen takk!

  1. Arnt Ryvold sier:

    HeiUnni. Flott program om issmeltingen i Arktis. Vesentlig, klart budskap. God klipp og regi. Arnt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *