Føniks :)


Andreas.jpg

Klikk her for større bilde

Hei folkens! Sees på mandag! 🙂

Dette innlegget ble publisert i epost. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Føniks :)

  1. Molly sier:

    hei kult bilde du rocke også hei digger den sangen din i mgp jr 2007 men har du skrevet dette låte sang sølv eller hva det noen andre som hjelpe deg med låter og det hva veldig synd at dere hva ikke mer vinner for jeg digger dere veldig mye om dere også har jeg et ønsker jeg ønsket meg et karaoke version av den sangen fra mgp jr for den er helt sinnsykt kult musikk jeg noen gang har hørt for mitt live dere er bare så kulet har en god helg:)

  2. Martho sier:

    yo boys sjekk ut på karaoke-version.com også søke dere på føniks navn også kan dere stemme på den sangen til et karaoke og (Molly) vist du hade ønsket den karaoke av guttene så går du bare in på karaoke-version.com også søke du føniks for og stemme på den sangen til karaoke men da mor noen larger sin egen kontor i karaoke siden for og stemme den sangen eller så¨kan du logge deg in med ditt egen facebook for det er jo kjempe lett og vist den sangen har kommet i releases! så hade jeg kjøpt et karaoke av føniks for det kan løne seg og god påske også til alle sammen:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *