Spent stemning i Spektrum

Nå begynner den virkelige spenningen! Spektrum er fylt til randen av nervøse og sprekkferdige artister. Det verste er at det virker som om de i produksjonen også er preget av alvoret. Aldri før har finalen vært så åpen og vi har heller aldri hatt et så høyt nivå.

Hvem som vinner er sannelig ikke godt å si. Det er mange ting som kan spille inn: dagsform, radiospilling, hitlisteplasseringer og ikke minst fans i salen. Jeg er uansett rolig, for jeg vet at det er dere der hjemme som til syvende og sist bestemmer hvem som vinner. Men jeg har lyst til å vedde på at seieren ikke blir så overlegen som i fjor. I tillegg til internasjonale vinnere, er jeg stolt over at vi har flere tidligere vinnere tilstede under sendingen, og sikkert også en bukett med tidligere deltakere.

Vi må også skåle for at det er første gang på lenge at den norske finalen blir sendt på radio. Kommentator er ingen ringere enn Hanne Hoftun, så dette blir bra!!

Innimellom alle prøvene planlegger jeg en liten get together med artistene og programlederne. Jeg har fått ordnet en overraskelse, og alle skal få noe de garantert aldri hadde fått om de ikke hadde vært med i MGP.

Jeg kommer tilbake med mer sladder litt seinere 🙂

Hilsen Per

Prøvene er i gang i Oslo Spektrum

Prøver i Spektrum

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.