Mye dramatikk i Skien!

Det har vært et dramatisk døgn med litt sykdom. Dramatikken var som alt annet veldig overdrevet, for nå står nemlig The Diamond på scenen alle mann og danser og synger som om de ikke har gjort annet det siste døgnet.

Ellers var gårsdagen preget av fine prøver og mye sosialt engasjement blant artistene som alle har vært rundt på kjøpesentre, i skoleklasser og har hatt små pop up-konserter. Jeg måtte spørre A1 om det var uvant å jobbe i en sånn skala men nei, de var kokfornøyde alle mann.

Nå går jeg rundt og føler på nervene til alle artistene, mens Marte pynter seg i sin finester skrud. For en jobb, for et overskuddsprosjekt. Jeg skulle ønska at alle fikk jobbe med dette en gang i livet. Nå er det bare å grave frem lakkskoene og få bort dugget i barten!

Hilsen Per!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.