Endelig på tur i Skien

Nå har vi fylt bussen med herlige mennesker; The Diamond, Karoline, Mira, Belinda og Didrik. Stemningen står i taket allerede og jeg tror at dette skal bli en festelig delfinalegjeng. Det er morsomt å tenke på at vi har Norges beste danser, R&B-dronning, operagutt og et korps av bergensartister i buketten i tillegg til å ha århundrets boyband. I tillegg har vi en skikkelig nordlandscowboy og isprinsesse fra Tromsø.

Jeg regner med at dette blir festen alle vil snakke om at de gikk glipp av. Symptomatisk er det også at det spisser seg til, konkurransen blir hardere og media er ennå mer på enn tidligere. Det går ikke lang tid mellom hver gang artistene må svare på en telefon. Men det liker vi, for det motsatte ville vært stillhet, og det vet alle at ikke er noe å trakte etter. Nå venter 11 superspente MGP-lokal artister på oss og måtte de beste vinne.
Vi kommer tilbake med mer!

Hilsen Per

Artistene i bussen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.