Nå er det like før!

Prosjektleder for MGP, Leif-Åge Reme og Per i Nordlandshallen.

Prosjektleder for MGP, Leif-Åge Reme og Per i Nordlandshallen.

Så var det dags igjen.  Vi har kost oss i bodøsola i fire dager, men nå er alvoret  er i gang igjen, i alle fall for en times tid. Vi har prøvd å sove lenge og så videre, men det går liksom ikke. Det er så mange kjekke folk å henge med, og i hallen er det et yrende liv og en pen blanding av lokjale arrangører og gode kolleger. Det blir heller litt sladring med sminkørene enn å ligge hjemme og strekke på en hotellseng. Som bodøgutt er jeg utrolig takknemlig for at atter igjen har vi solgt ut Bodø spektrum, og entusiasmen vil ingen ende ta! Nervene begynner å komme, ikke på egne vegne, men for artistene. Det er jo bare ro som får gullbillett, dessverre. Hadde vi bestemmt, hadde alle gått til finalen. Det er fryktelig hyggelig å henge med dette heatet. Latteren ligger løst og folk er generlt rause med hverandre. Nå skal vi få på oss noen kilo med makeup, og så skal vi ikke gjøre skam på Bodøs jubileumssending nummer fem!

Hilsen Per

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.