Dag to i Bodø

Etter å ha introdusert Mattias Carlsson som er koreograf og regissør, til et sjøslag av en middag hjemme hos mine foreldre, har han plutselig forstått hva nordlandskultur er. Men helt om natten, helt om dagen. Så klokken 10.07 sto vi i giv akt på Bodø flyplass og tok imot Marte sammen med alle artistene.

Hele Bodøs befolkning går rundt som et stort smil, og jeg tror artistene neppe kunne følt seg mer velkommen. Alle har fått hver sin vert, så nå gjøre de Bodø utrygg på hver sin måte. Det er en snill og proff gjeng, så jeg tror kanskje jeg og Marte slipper å legge dem i kveld, det klarer de selv. Håper likevel vi får et lite musikalsk stevnemøte i kveld på en av Bodøs puber, for det er jo de fremste musikerne i Norge vi har med oss på tur.

Marte Stokstad og Per Sundnes på shoppingMarte er imponert over hvor mange skobutikker det er i Bodø, og den fantastiske naturen. Det er ganske morsomt å gå rundt i byen, for alle har et eieforhold til meg her og ingen filter for hva de sier og gjør, men stort sett er det bare kyss klapp og klem.

Nå sitter vi og ser på solnedgangen på Topp 13 på SAS-hotellet og lader opp til kveldens store event, MGP lokal, hvor 12 unge talenter skal opptre i byens storstue; Glasshuset. Og hvis avstemningen skal si noe om oppmøtet i kveld tror jeg kanskje Glasshuset sprenges, for det er avgitt hele 1300 stemmer pr SMS. Personlig må jeg si det er veldig gøy, for det er mange gamle kjente som har vært med flere år, så det blir gøy å hilse på gamle venner.

Hilsen Per

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Dag to i Bodø

  1. Lucy sier:

    wow, dere er bare så heldige, hadde vært så kult å jobbe som dere, for man blir hele tiden kjent med nye folk og alle er så hyggelige 😀 gleder meg til å se videre på MGP 😀

Legg igjen en kommentar