Hei godtfolk!

stokk og storeng, få timer før sendestart

stokk og storeng, få timer før sendestart

Pæær Sundnææs!

Pæær Sundnææs!

Dagen derpå; Per får plakat fra folka på Ørlandet i gullramme

Dagen derpå; Per får plakat fra folka på Ørlandet i gullramme

Der fikk jeg prisen for "mest pussige posering"

Der fikk jeg prisen for "mest pussige posering"

Bjørn Johan på prøvene

Bjørn Johan på prøvene

Produksjonslokalet backstage, Leif Åge holder i trådene...og manuskortene

Produksjonslokalet backstage, Leif Åge holder i trådene...og manuskortene

utsikten fra rommet

Utsikten fra rommet

januar 2010 031januar 2010 029

verdens beste mattias, koreograf for mgp inviterte meg på brakkelunch med grønn gele. Selskapet var hvertfall nydelig!

verdens beste mattias, koreograf for mgp inviterte meg på brakkelunch med grønn gele. Selskapet var hvertfall nydelig!

Per og Stokstad på vei til husmorskolen for lunch...to husmorer verdig!

Per og Stokstad på vei til husmorskolen for lunch...to husmorer verdig!

Tusen takk til alle på den forblåste fosenhalvøya, her er noen bilder fra den 1 delfinalen:) Nå er manuset til bodø i boks, så nå er det bare å pakke ned strømpebuksa og sette snuta mot nord. Jeg var i Bodø en gang når jeg var liten,men da var det bare et stopp på vei til Lofoten.  Men nå er det dags igjen. 08.35 er det avreise fra gardermoen med kaffe og den obligatoriske flybaguette, som strengt tatt ikke er så immari god. Jeg gleder meg!!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Hei godtfolk!

 1. Lone sier:

  Hurra for masse flotte bilder! Veldig gøy å se på, fortsett med det! 🙂

 2. Maria på 15 år sier:

  Hei Marte! Det var veldig fine bilder, Marte du er fin på alle bilder, du. Det er meg som var fan av deg for mange månder siden. Men jeg liker deg, jeg synes du er flink. Heine Totland har spilt i MAMMA MIA i Oslo i 2009. Har du vært på Mamma Mia å sett i Oslo?:)

  Vennlig Hilsen Maria:)

 3. Birgit sier:

  Æ trur nu du har det største gliset æ noen gang har sett! :))

 4. Birgit sier:

  åj, glemte å skriv at det va du Marte som hadde det største gliset 🙂

Legg igjen en kommentar