Kvalitetsserier på radio

En lytter skriver:

Takk for glitrende radioteater! Godt de lå på nett sånn at jeg kunne høre mer enn én episode i slengen.  Håper virkelig kvalitetsserier på radio blir et satsingsområde for NRK framover. Er forøvrig enig med et par av kommentarene tidligere om lyden. Riktignok har jeg hørt serien på pc, men det er “bakgrunnsstøyen” som maskiner eller musikk, og ikke lydstyrken, som et par ganger gjorde det vanskelig å høre. Med hodetelefoner skjedde det bare to-tre ganger, men det er verdt å tenke på til neste gang. For det blir vel en neste gang?

Takk for trivelig reaksjon. Og vi håper jo på at kvalitetsserier blir et satsningsområde – og at det blir en neste gang.

Før serien hadde premiere, ble jeg invitert til Blindeforbundets hørespill-klubb, som lyttet på første episode og kom med flere gode innspill som førte til omredigering. Også de blinde var entydige på at vi er for flinke med lyd noen ganger. Teksten kan bli borte. Som lytteren sier: Verdt å tenke på!

Dette innlegget ble publisert i dramatikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *