Petter Northug som Mads Ousdal

5390396292_4d0af40459_b

NRK Sporten har det moro for tiden med skuespilleren Mads Ousdal, som stiller opp for å trene som Petter Northug fram mot VM på ski. Freskt og imponerende. Forhåpentligvis har Mads mye moro også. Her er fra bloggen:

Vi har satt pulsmåler på Mads før Enron-forestillingen hans i kveld. Målet er å finne ut mer om treningseffekten i å spille teater.

Mads er ferdig med morgenens motorikk-trening. En liten hvil, og så er det nådeløst: Intervall-økter på ski med Audun Svartdal.

Mads sier: Før du går ut i -17: bestem deg for hvilket ansiktsutrykk du vil ha. Det blir med det ene…

I dag er det styrketrening på Toppidrettsenteret som første økt. Kjernemuskulaturen til Mads slipper ikke unnå nå heller!

Det er vel ikke så ofte en hovedrolleinnehaver spiller med pulsmåler, og det kunne vært interessant å vite resultatet av målingen. Greit for kritikere å vite i framtida. For snart går vel alt på sportens premisser.  Ingen kommenterer det enkle faktum at Mads Ousdal ligger på Northug-nivå på scenen i Enron på Det norske teatret: Internasjonal topp etter min vurdering. I noen sammenhenger kan det jo også se ut som om Petter Northug trener på å nå Mads Ousdals nivå.

Dette innlegget ble publisert i journalistikk. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Petter Northug som Mads Ousdal

  1. Elbjørg sier:

    Gøy å følge deg, Mads! Stå på. Lykke til i innspurten.
    Hilsen
    Elbjørg ( gymlæreren din på Fagerborg)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *