Gode råd til foreldre i datatidsalderen

I sin blogg, The Long Tail, skriver Chris Anderson rundt temaet han tar opp i sin bok med samme navn. Kort fortalt handler det om at nett-økonomien tillater å selge store kvantum av «smale» produkter.

Det er et veldig interessant tema, som han først tok opp i en Wired-artikkel, men det er ikke tema for denne posten.

Han blogger nemlig også om mer dagligdagse ting innimellom. Til foreldre som bekymrer seg over barnas dataspill og internettbruk tenkte jeg &ari vise denne blogg-posten. Her lister Anderson opp flere tips til «geek dads», som han kaller det. Der er det flere gode råd, også for «vanlige» foreldre.

Dette innlegget ble publisert i epost. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *