Sommerferie og fotball

Da er sommerferien slutt, og det er på tide å ta fatt på en ny sesong. Av tema vi har på trappene for høsten er sikkerhet på trådløs nett, og en sak om hvordan TNS Gallup gjør målinger av seer- og lyttertall for TV og radio. Følg med! Første program kommer 31.8.

Det har vært en sportslig begivenhetsrik sommer, for de som er interessert i det. Det skulle være unødvendig å si at teknologien også går framover, og idretten vet å benytte seg av dette. I mange land, men dessverre ikke i Norge, ble sommerens fotball-VM sendt i HD-oppløsning.

Jeg er bare middels fotball-interessert, men synes det er trivelig å se kamper sammen med mine mer fanatiske venner. Alle fanatiske fotball-fans setter en sport høyere enn fotballen; å kritisere TV-kommentatorene. Mange snakker entusiastisk om hvor bra det var da det var streik i 1990 og kampene gikk uten kommentarer. Den ene semifinalen i årets fotball-VM ble sett mens vi hørte på musikk, med TV-lyd skrudd av. Det er da jeg innser hvor unødvendige disse kommentatorene egentlig er. Det eneste vi savnet var lyden av stemningen på tribunene.

Jeg ser selvsagt at det må være kommentatorer på kampene, og mange er svært dyktige, men hva med å la teknologien gi oss valgfrihet? Når digital-TV kommer foreslår jeg at det legges inn et valg: «Skru av kommentatorer».

Så kan de som har lyst nyte kampen kun til jubelbrusene fra tribunene.

Dette innlegget ble publisert i epost. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Sommerferie og fotball

 1. chau sier:

  hvilken guild er du på
  og hvilken server ???
  jeg vil bare møte deg på wow du har bare den beste spilleren !!!!

 2. ole sier:

  Helt enig.VM da det var streik i starten var helt topp.Vi fikk lyden fra stadion,det var akkurat som å være på stadion.

 3. ole bjørn som spille wow. sier:

  kordan fikk du joben som spill forsker? eg diger bere wow!! Veit du kor tid det nye wow burnigkrosaid kjem i butikane??Og kas lvl er du i??Og kas server er du på??Eg skal lage ein fyr på din server.Ka er haiter din fyr??Eg lager ein med navn:rada nor du er in på så add meg. og kan du hjelpe meg plz??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *