Sikkerheten selv?

RFID-brikker kommer for fullt, som vi
rapporterte 11. mai.

Men er det trygt?

Nyeste utgaven av nerdemagasinet Wired har en lang artikkel om
RFID-hackere, og det er ikke spesielt betryggende lesning

Dette innlegget ble publisert i epost. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Sikkerheten selv?

  1. meg sier:

    eh…egenklig skjønner jeg ingenting av dette jeg er på skolen nå…vi har stein dag det er kjedelig men jeg skjønner uikke så mye det er sikkert derfor uansett så er det nok intresant ja…vel uansett hade da

  2. lomme sier:

    jeg har hørt mye om nanoteknologi, det høres lovende ut, men er det noen fare for noenting her sånn som i the matrix hvor man blir for flinke med teknologi så teknologien overtar verden jeg vet detta høres dumt ut men er det noen ting som er dårlig med nanoteknologi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *