Quiz: Hvor mye kan du om Ingen grenser?

Hvor mye kan du om Ingen grenser-ekspedisjonen og deltakerne? Test deg selv i denne quiz’en!
[kml_flashembed movie="http://www2.nrk.no/underholdning/ingengrenser/igquiz.swf" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

6 kommentarer til Quiz: Hvor mye kan du om Ingen grenser?

 1. Tilbaketråkk: Quiz-konkurranse: Vinn bokpremier! – Ingen grenser – NRK-blogger

 2. Brith Hongset sier:

  Veldig bra Quiz ! Det var gode spørsmål og dessuten var selve oppsettet sjeldent bra ! Brith

 3. jonasmoan sier:

  Hei! Jeg heter Jonas og er 11 år, jeg er funksjonsfrisk, og bor i fosterheim. I fjor blei jeg med fosterforeldrene mine til nasjonalparken Børgefjell, og da fisket jeg hele tiden med mi nye fiskestang, jeg syntes da at det å gå i fjellet var strevsomt og tungt, men etter å ha sett programmet deres, gleder jeg meg til jeg skal tilbake til Børgefjell, vi synes at alle dere som er med i programmet er kjempeflinke og tøffe, fosterfaren min bruker å gråte når han ser på programmet, han synes dere er så kjempe flinke.

 4. Tilbaketråkk: Disse vant Monsen-bøker – Ingen grenser – NRK-blogger

 5. Runa Jelstad Ugstad sier:

  Jeg er målløs… Det har vært en flott opplevelse å følge deltakerne gjennom alle seks episodene. Det har vært utfordringer på mange plan, men dette har tydeligvis gjort samtlige deltakere sterkere. Takk for inspirasjonen!

 6. lapplisa sier:

  Samboeren min e fra Musken og han sier d e en bragd å komme sæ ned der selv for den som e funksons-frisk,æ e full av beundring over dåkker,tror ikke at æ hadde greid d samme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *