Still spørsmål til Aleksander og Kjell

[meeting path=»monsen» project_id=»1541″ type=»skriv»]

44 kommentarer til Still spørsmål til Aleksander og Kjell

 1. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Monsen svarer på dine spørsmål

 2. Elias sier:

  Hva anbefaler du som turmeny når man er på en sånn tur? Noe som både er lett og enkelt og bære og lage, men også riktig i forhold til den påkjenningen det er i felten.Vi følger ekspedisjonen på nettet hver dag. Kjempespennende. God tur videre.

 3. Tilbaketråkk: Nettmøte med Frode og Geir Arne – Ingen grenser – NRK-blogger

 4. lisalugg sier:

  Hei, det er så gøy å følge med dere, sitter klistret hver gang, like imponert og rørt.Har livet forandret seg etter tv programmet for dere? Blir det flere turer eller var dette en one in a lifetime? Dere er herlige alle sammen!!

 5. Leiv sier:

  hei! fantastisk å se på hva dere greier! stå på:)

 6. Bente sier:

  Tusen hjertelig takk for et fantastisk, rørende, sterkt, varmt og ekte program. Skulle ikke se TV, men klarte ikke gå fra skjermen. Dette burde alle, både barn, ungdommer og voksne sett. For et lærerikt program på så enormt mange områder! Tusen takk!! Stor klemmmmm

 7. vahelen sier:

  Jeg må si jeg er imponert over de fantastiske menneskene som er med på den turen . Det er da en annen kan få en flau smak i munnen av å tenke på alt vi klager over. De som er med er jo blide uansett hvor store smerter de må tåle ? Det er bare å ta av seg både hatten og lua . Fantastisk program ihvertfall , det er bra sikkert.

 8. vahelen sier:

  Etter å ha sett hvilken prestasjon dere har klart , så tror jeg virkelig at ingenting er lenger umulig. Vi funksjonsfriske er egentlig mye mere handikappa enn det dere er.Vi syter å klager for alt , mens dere gjorde noe som jeg aldrig hadde trodd var mulig . Dette er det beste programmet jeg har sett på TV noengang . Tenk hvilken inspirasjon dette er for andre , både for funksjonsfriske og «funksjonshemma» ? Jeg vet ikke lenger hvem som er hvem etter å ha sett på dere ihvertfall.

 9. larskoksvik sier:

  Imponerende innsats Frode! Vi følger med hver gang! Håper du kommer på neste K-linje jubileum! hilsen Lars på Tingvoll

 10. Sølvi, Trondheim sier:

  Hvor har det blitt av Grete – så ikke henne i siste del av siste episode. Dere er en flott gjeng forresten

 11. Fred A Olsen sier:

  God kveld.nok igjen så jobber dere som bare det for og komme i mål det er godt og se slik innsats.Frode du er sterk ser at du har vært aktiv helle livet Geir Arne det med stutte proteser var en smart ide,og at du bruker C legg i tereng er knall har selv protese på høyre bein og synes at c legg er bra til penn bruk fikser den ikke helt ellers. terreng.snakket med deg på hamar messa,og kunne tenkt og fått høre litt mer om c leggen

 12. Tilbaketråkk: Møt Aleksander og Kjell på nett! – Ingen grenser – NRK-blogger

 13. steinarandersen sier:

  Syntes Lars Monsen kunne dytta litt han også , men han har vel nok med fiskestanga , Men for en gjeng , jeg skal aldri klage på noen ting mer

 14. Familien Bjørkeland sier:

  Gratulerer, for en fantastisk innsats! Vi har føllt dere hver søndag og beundrer deres pågangsmot og samhold, noe å lære av.

 15. tovemette sier:

  Poenget var vel at det var dei med en funksjonshemming som skulle klare dette.. Lars Monsen har bevist hva han er god for 🙂

 16. jankdahl sier:

  Dette er det beste TV programmet på lenge! Noe med mening og så interessant å følge dere. En flott gjeng i flott natur. Håper dere får mange fine turer sammen senere også. Dette ga nok mersmak.

 17. eline sier:

  Hei Aleksander. jeg er fryktelig imponert og en stooooooor fan av deg!! 😀 jeg lurte på hvordan det føles å være helt tom for krefter. å kjenne at beina svikter under deg?

 18. Magne sier:

  Jeg er forsåvidt enig, men poenget var sikkert at deltakerne skulle klare det helt på egen hånd.

 19. tovemette sier:

  mektig mektig imponert og rørt!!

 20. tovemette sier:

  mektig mektig imponert og rørt!!

 21. Ingun Engja sier:

  Jeg er mektig imponert over hva dere har klart. Dere har vist en vilje og et mot som jeg er ydmyk overfor.Gratulerer på det varmeste til dere alle, Alexander. Hilsen, lærer Ingun fra Bergmo.

 22. kineaune sier:

  jeg vil bare si takk. takk for at dere har vist hele norge at det går ann å leve med egne begrensninger. dere er enestående og har vert til stor oppmuntring for meg. , jeg fikk tårer i øynene når dere nådde målet for jeg følte nesten at jeg var med dere. håper dere fremdeles holder kontakten med hverandre å la ingen, ingen si til dere at dere er ubrukelige for det dere har gjort kan mange funksjonsfriske ikke ha fullført.enda en gang tusen takk

 23. mona hansen sier:

  Gratulerer med en fantastisk innsast,er kjempeimponert over dere!Lykke til videre i livet til dere alle sammen,dere er unike! Klem fra Mona.

 24. Kristin B sier:

  Kjempeimponert! For en prestasjon og for en gjeng:-) Her lærte man mye om samhold og begrensinger. Enig i at sistnevnte sitt i hodet. Lykke til videre og Aleksander: er kjempestor fan av deg;-)

 25. karielise sier:

  Er så imponert av disse deltakerne,,,,Håper på oppfølger,,,tror hele Norge vil sitte klistra forann tvn da og.Alexander for et humør du har,,,…

 26. Astrid sier:

  Dette har vært en fantastisk reise for oss som har sett på også!!

 27. Elisabeth sier:

  Jeg var en av de mange som søkte men ikke kom med p ekspedisjonen. Nå legger jeg meg langflat for dere,mine helter! Mental styrke, fysisk utholdenhet, og et utrolig gruppesamhold – dere rocker, gutter!!!!

 28. JohanChristian sier:

  Hei Aleksander, jeg er så imponert over det du greier jeg hadde ikke klart meg så lenge. jeg fikk gåse hud av å se dere komme i mål i dag. Mvh Johan Christian 14 år fra Oslo

 29. synney sier:

  helt fantastisk at dere greide det

 30. bjanki sier:

  Gratulerer alle sammen, hvilken gjennomføring. Beste program/prosjekt på evigheter. Kjell sterk som en bjørn, Aleksander med en utholdenhet og et humør som enhver ønsker seg! Hele landet elsker dere. Var dere noen gang i tvil om dere ville klare det?

 31. jgdahl sier:

  hei på dere alle, har hatt noen fantastiske uker foran TV ruta. for en en gjeng.det er veldig gripende å se dere gjennomføre dette og har øye vært vått fra start til mål.det er ubeskrivelig det dere har gjort, med det samhold dere utgjorde er det «ingen grenser» for hvilket fusjonhemming man har. dere jobber og sliter og er like blid.lykke til med turen på hardangervidda

 32. Terje sier:

  Det har vore fantastisk å følge med på det de har prestert. et er mykje i utrykket, «ingenting er umogeleg, det umogeleg tek littlenger tid». Ståd på vidare. Helsing Terje Vallestad, Viksdalen.

 33. Lissmor sier:

  Her sitter jeg med tårer i øynene, siste program, og dere har nådd målet 🙂 Jeg sliter med revmatisme, men det er ingen ting mot det dere har, jeg har begge armer og bein, syn og hørsel. Betennelse i ledd, men har fortsatt alt i behold. Liker og gå i fjellet , så dette programmet var så inspireranes, har fulgt dere heile veien, så flinke dere er til å støtte og hjelpe hverandre, sammarbeid , selv om d ble for mye så stod dere på.. Skal gå i sylane i sommer og om det blir et «gnagsår» her og der så skal jeg tenke på dere, hehe for det er jo ingentin å klage over, d kunne ha vært værre og ikke kunna kommi seg på tur og fått oplevd å få «gnagsår» og sett en fin natur og det å få slite. Ingen ting er som å komme til målet og kjenne på de tunge beina å vonde skuldrer etter en ryggsekk, og bare det å tenke at en har klart og gjenomføre turen. Jeg er så stolt over dere :)) Syns Lars gjorde en fin jobb..

 34. Torunn sier:

  GRATULERER !! Dere har trollbundet en hel nasjon. En fabelaktig innsats og et fantastisk program. Vil savne dere alle. Lykke til videre med nye utfordringer.

 35. Nina sier:

  hei! Lars Monsen er vel mer vant til å gå alene og lange etapper. Hvordan fungerte han som insprator og lagleder for dere?All ære til dere alle sammen; Kjell virker som en utrolig hjelpsom fyr, og Aleksander som en kjempehyggelig person. Man kan bidra på endelig mange andre måter en ren muskelkraft. Og så mange kjekke mannfolk som var med, da gitt….Jeg er så imponert og INSPIRERT av dere alle!

 36. bentejohansen sier:

  Alexander – du må være det nærmerste en kommer en engel. Gratulerer til dere alle.

 37. anneliba sier:

  Denne serien har ikkje berre vist at de har sprengd eigne og kvarandre sine grenser…. Kanskje vikitgast av alt – de har drive folkeopplysing og vist oss at de kan klare mykje meir enn dei vanlege samfunnsomgjevnadene vanlegvis tillet dykk å ordne på eiga hand. Takk og takk og takk og takk! De er supre førebilete og vist oss kva ein med tankekraft, vilje og samhald kan utrette!

 38. trompet sier:

  Flott program. Flotte mennesker! Takk for følget.

 39. Heia Lars og co æ e imponert sier:

  Til LarsDette kan du, topp utført ekspedisjon. Du var der, men du holdt deg i bakgrunnen og lot dem mestre på et meget høyt plan. Dette programmet må ha fått opp øynene på folk som går og sutrer over småting. Du er jo en røff type, men i dette programmet viste du også den milde sida. Så hvor imponert du var over måten deltakerne taklet ting på. Kommer til å savne dette programmet på søndagene. Dette har vært en seie hvor små og store har fått veldig mye av deltakerne som var med. Maken til pågangsmot og humoristk sans skal man lete lenge for å finne.

 40. guvsam sier:

  Gratulerer! Jeg har hatt en god følelse etter at jeg fikk være med å ta imot dere først på høyfjellet og senere nede i Hellmobotn! Dette var bra!

 41. Brit Humberset Hagen sier:

  Heia, Kjell!Ja, du er like sterk og avbalansert som du var i Volda for 30 år sidan!! Takk for ei flott reise saman med dokke!Ser fram til å treffe deg og få høyre meir om denne turen!!Klem frå Brit

 42. groingunn sier:

  Hei hvordan går med alle sammen etterpå seinen

 43. Brit Humberset Hagen sier:

  Heia Kjell!korleis har du det no?Takk for ei flott reise saman med dokke!!!Vilje og pågangsmot på høgaste nivå:)klem frå Brit

 44. Brit Humberset Hagen sier:

  hei kjell! eg prøver atter ein gong. Fekk litt tekniske vanskar i går rett etter sending då eg skulle skrive til deg.Men eg må berre ta bølgen!!!! so utruleg spanande og på høg tid at ein kan syne at viljen er det som oftast set grenser…som du seier.Du er like tøff som for 30 år sidan i Volda då me gjekk på Høgskulen saman!!…Håper me teffast snart att:)klem frå Brit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *