Les svarene fra Aleksander og Kjell

kjellaleks
[meeting path=»monsen» project_id=»1541″ type=»les»]

60 kommentarer til Les svarene fra Aleksander og Kjell

 1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Les svarene fra Aleksander og Kjell – Ingen grenser – NRK-blogger -- Topsy.com

 2. Tilbaketråkk: Møt Aleksander og Kjell på nett! – Ingen grenser – NRK-blogger

 3. Vigdis og Viktor Bredesen sier:

  Vi vil bare gratulere og si vi er imponerte og glade for å ha fått oppleve turen sammen med dere!Lykke til videre!

 4. Louise sier:

  Fy søren for ein prestasjon!!!!!!!

 5. Lene sier:

  Råeste jeg noengang har sett… Dere står det jammen respekt av…Aleksander du er toppen 🙂 Hurra for en knall serie på tv 🙂

 6. Elin01 sier:

  Må bare si jeg er mektig imponert over alle!!! Har hatt noen fine uker hvor jeg har ledd og grått om hverandre når jeg har sett de utfordringene dere har hatt, og tenker nå at de problemer jeg måtte ha ihvertfall ikke er uoverkommelige 🙂

 7. vigdis sier:

  hei Aleksander og kjell. jeg vet litt om hva dere sliter med. har selv en funksjonshemming; er delvis lam fra livet og ned, og går med krykker/sitter i rullestol. begriper egentlig ikke at dere i det hele tatt la i vei. Men jeg er mektig imponert!!! vigdis, bergen

 8. Anders Hegrenes sier:

  Hei Aleksander og Kjell:Beste program eg har sett! Her var alt ekte, og herleg imponerande prestasjonar!!

 9. Terje Skogekker sier:

  Hei.Utrolig imponert over dere.Jeg har selv gått motsatt vei fra Hellemobotn-første gang som 15-åring.Det var tungt å gå opp Sjørbuklia i Hellemoa ,men bare blåbær mot det dere klarte.Satt på «Draken» og så utover Tysfjord,Fisket i Kuvatna og Njallo på grensen.Gikk til Leipa og Vaisaluokta.Fisket Storørret og var borti bjønn,vasset de samme elvene som dere,men det kunne aldri ha vært i min villeste fantasi at mennesker med så vidt store handicap som dere skulkle klare dette.Alle ære .Skulle gjerne ha nmøtt dere alle.Terje fra Tysfjord.

 10. magnarjrgensen sier:

  Den turen dere har gjennomført står det for all tid respekt av .Det er litt vemodig at det ikke kommer flere søndager med dere.Jeg vil også si at det er mange , mange fungsjonsfriske som IKKE har greid denne turen. Takk til Lars Monsen som stadig viser at alt er mulig bare trua er der. Stå på. Gleder oss til dere planlegger neste ekspedisjon.Hilsen Magnar.

 11. Lise sier:

  GRATULERER til dere alle sammen. Det har vært utrolig spennende å følge dere, Jeg har både ledd og grått litt, og blitt glad i dere alle sammen. Dere er fantastiske ambassadører for hver deres funksjonsnedsettelse. Kommer til å savne dere på skjermen. Håper at dere har fått hentet dere inn igjen alle sammen.

 12. mabjoer sier:

  hei kjell. er veldig stolt av deg. Du har vist deg som den stødige, sterke og flotte personen som jeg kjenner fra før. Gratulerer med den fantastiske turen og bevar opplevelsene og fortell om dem. Hva blir det neste målet?

 13. Håkon sier:

  Innspirende, noe sånt vil jeg også vere med på, hvordan går jeg fram?

 14. Navn sier:

  Fantastisk. Dere har vist at det er ingen grenser. Stor inspirasjon også for oss uten handikap. Takk for motet, positiv innstilling og humøret dere viste. Ane og Marit

 15. jonas sier:

  faen ka bra

 16. Heidi sier:

  Jeg er så imponert av dere ALLE SAMMEN!!Samholdet, pågangsmotet, humoren, stayer-evnen når det var som verst – dere er en utrolig inspirasjon for alle – funksjonsfriske og funksjonshemmede. Dere er mine helter/heltinner!!! Riktig god tur til Hardangervidda til sommeren.Stor klem til dere fra meg

 17. onkelbasse sier:

  Gratulerer med vel gjennomført tur! Dere er en herlig gjeng som det virkelig står respekt av:-) Det har vært utrolig flott og ikke minst inspirerende å følge dere på TV disse søndagene.Stå på videre!

 18. steffenraudstein sier:

  Veldig Veldig bra Aleksander… Det må jeg si, og du har all grunn til å vere stolt av deg selv. Har ingen ord !! 🙂

 19. alex-fan sier:

  alexander-du e helt konge..kjempe tøft gjort…tåran har sittet løst her,når æ har sett serien…du bør være stolt av deg sjølv…stor klæm

 20. solvang sier:

  Må bare si meg enig med alle som har skrevet kommentar. Dette var en utrolig prestasjon! Er så imponert over dere alle!!!!! Håper dette åpner porten for mange utrolige opplevelser nå som dere har bevist for dere selv at dere klarer det dere vil!Kanskje en ide til Hardangerturen i sommer, at dere får med sponsorer for å samle penger som kan gis til forskjellige foreninger og hjelpe andre med samme handikap? Lykke til videre 🙂

 21. Anne Zooey Lind sier:

  Vil bare si GRATULERER til hele gjengen! FOR en seier! Utrolig oppmuntrende med en reality-serie der det gjelder å jobbe i lag og støtte hverandre, slik at alle blir vinnere. Her var det ingen utstemming – bare innstemming 🙂 Tusen, tusen takk for inspirasjonen dere har gitt meg og dønn sikkert tusenvis av andre seere!

 22. steffenraudstein sier:

  Utrolig ! Du har all grunn til å vere stolt av deg selv Aleksander…Har fulgt med på hver en episode av det…Alltid like smilende og blid:) SUPERT !

 23. laiarne sier:

  Hei Gratulerer og tusen takk for kjempe program.Dere slår alle,og er kjempe sterke mensker hele gjengen inkludertde som måtte reise hjem.Gratulerer Aleksander du har er en gutt med mye glede og er sterk.Hilsen Arne og Laila i Fredrikstad

 24. Atir sier:

  Alexander du har vunnet mitt hjerte.

 25. Kenneth sier:

  Det beste «reality» programmet eg nåen gang har sett!!! Skal kjøpe DVD'en og vise det til ungan som e 4 mnd og 2 år når dem blir eldre!! Allt e mulig.. Fantastisk!!

 26. karinbratane sier:

  Hei hele gjengen. Dere er fantastiske. Tusen mange takk for opplevelsen sammen med dere.Dere har vært høydepunktet på uka. Helt utrolige gjeng. Ønsker lykke til med turen til Hardangervidda. Med det pågangsmotet går det nok bra.

 27. Marit sier:

  TAKK til dere alle for alt dere har vist oss seere. Alt dere har bydd på av godt og vondt, og den enorme inspirasjonen dere har gitt i det beste TV-programmet på lang tid.Jeg tror dere har nådd både funksjonsfriske- og hemmede tittere, og jeg har sittet i beundring og grått av glede for dere hvert program. Ønsker dere alt godt videre, og igjen; TAKK!

 28. Tore sier:

  Hei!Jeg må bare føye meg inn i rekken av beundrere.Å se på deg og dere er til stor inspirasjon for meg.Dere skal være stolte av dere selv, dere har vist dere selv, og oss andre at med rett innstilling går alt!!Lykke til videre, jeg håper jeg støtter på dere en dag, så jeg kan si dette ansikt til ansikt!

 29. torgrnvold sier:

  Jeg er imponert over va dere klarte, jeg skjemmes over meg selv ,klager for den minste ting, en kjempefin gjeng, stå på.

 30. Hildegunn Undheim sier:

  GRATULERE!! Stor repekt for heile gjengen!!!Takk for eit veldig bra program!! Eg syns det har vore kjempe gildt, spennande og ikkje minst motiverande å sjå på!De er begge ein kjempe ressurs for alle rundt dere, med positive tankar, pågangsmot og ikkje minst samarbeid! skulle ikkje tru at det er dei beste sidene av dere me ser i ein slik tøff påkjenning,- så lurer jo litt på korleis de kan være ellers då:-) Reknar mned at de har lært noko nytt om både å utfordra og sette pris på,dei sterke og dei svake sidene. De er ein stor inspirasjon for alle rundt dere! Lykke til vidare:-)

 31. Arne Jon,Meløy sier:

  Fantastisk prestasjon som dere alle kan være stolt av.En tur som mange funksjonsfriske ikke ville klart.Jeg er imponert

 32. astriditrondheimn sier:

  Fantastisk! Dere har lært oss mye om samhold og å hjelpe hverandre fram. Sammen er dere sterke . Lykke til videre – dere kommer vel til å holde kontakten med hverandre ?

 33. Maiken sier:

  HEILT UTRULEG BRA JOBBA!! Fantastisk bra innsats alle saman! For ein godt samarbeid og samhold i gruppa. Eg er imponert altså!! For ein stå på vilje!! Kos dykk mykje på tur på Hardangervidda. (eg måtte berre skrive) 🙂

 34. STOR BEUNDRER sier:

  DEN ENE HELTEN STØRRE ENN DEN ANDRE! ALLE ER I MÅL OG JEG MÅ GJØRE NOE MED MIN HANDICAPPEDE VILJE! TUSEN, TUSEN TAKK FOR DET FLOTTESTE PROGRAMMET PÅ TV, PÅ MANGE HERRENS ÅR!

 35. jannekolstad sier:

  Hei Aleksander og Kjell! Uten grenser har vært helges høydepunkt, kommer til å savne dere veldig. Dere er ekte helter, for en innsats og vilje. Dere har vist oss at alt er mulig. Tusen takk for rørende og fantastik program

 36. jannekolstad sier:

  Hei Aleksander og Kjell! Programmet har vært ukes høydepunkt, kommer til å savne dere veldig. Dere er ekte helter. Dere har vist oss at alt er mulig. Fantastisk prestasjon.

 37. Meg sier:

  Tusen takk for turen! Hipp hipp hurra!Dette var det flotteste TV program jeg har sett i Norge noensinne. Vi tre satt i stua og gråt gledestårer fordi dere var så flinke og greide hele turen. Min mann og min svigerfar på 94 år (som var på ski i dag og i går med en comeback etter 40 år uten skigåing) og jeg gratulerer dere SÅ mye.Kos dere på tur i sommer på Hardangervidda, og vit at dere har inspirert et helt land. Ja, tenk på det. Jeg håper at denne serien selges til mange andre land slik at andre kan se hvor flinke dere har vært og satser på noe lingnende.

 38. jimandre sier:

  glimrende jobba. satt nestenn me tåran i øyan her mens æ så på. for en ståpå vilje Aleksander. å for ei maskin du e kjell, resten å 🙂 det der vise at alt e mulig så leng viljen e der og viljen te å hjelp te me d man kan, om d e humør styrke eller kunskap, Håper å få se mer av dere på ny eventyr, Takk hilsen jim

 39. Sissel sier:

  Fenomenal innsats av dere alle! Har fulgt med på alle programmene, og tar av meg hatten for innsatsen deres. Tusen takk for mange fine seer-øyeblikk. Gratulerer og lykke til på fremtidige turer! Dere er fantastiske!

 40. Thomas Hoff sier:

  Vi har fulgt dere på turen, og det har vært flott å se dere hele veien. Vi har dyp respekt for innsatsen alle har gjort for hverandre underveis. Det har vært et av de aller fineste program TV har hatt, uansett kanal ! Vi skal heller ikke glemme de som måtte bryte p.g.a. skader og sykdom, noe ingen rår over. Det har vært en glede å følge dere alle. Det blir vel flere turer sammen framover ? Gode ønsker til dere fra Thomas og Gerd.

 41. Heidi sier:

  Det har vært utrolig flott å følge turen dere gikk gjennom denne tv serien. Jeg går selv mye på tur, og mange av naturopplevelsene dere har hatt kjenner jeg igjen. Samholdet derimot, og måten dere jobbet sammen og hjalp hverandre, der tror jeg vi er mange som har noe å lære av dere! Lykke til med ny tur til sommeren. Dere skal vite at dere er noen utrolig gode forbilder, dere har vist at det meste er mulig!!

 42. Torll. Hurum sier:

  Fantastiske er dere alle. Alexander, Siv og Tare traff rett i hjerterota. Jeg har aldri grini så mye av beundring og humoren dere greide å ha i alt slitet.Alle mennesker har noe å lære av dere. Alexander, du er dritkul og du kommer ikke å være singel så lenge, tror jeg. Dere er vel ikke flinke å vise det beste av dere selv til vanlig, ellers hadde dere alle vært opptatt for lenge siden, hele gjengen. Lykke til !!!!!!

 43. Brit Humberset Hagen sier:

  Heia Kjell!Dette var fantastisk! Korleis har dette vore for deg?Du er like sterk, klok og balansert som du var i Volda for 30 år sidan:)Vi snakkast snart håper eg!Klem frå Brit

 44. Stuttfeiten sier:

  For ein fantastisk gjeng! Tusen takk for at vi fekk vere med på turen.I stand in awe.

 45. Anita sier:

  Håper du finner ei søt jente Aleksander. Synd jeg ikke er yngre da skulle jeg sjekket deg opp. For en stå på vilje dere har vist. Klem fra Sørlandet

 46. casapera sier:

  Vi har nå i 6 episoder fulgt dere på nett-tv fra Spania (og har forbannet nrk hver gang vi ikke har kommet inn) – men i kveld/natt fikk vi inn episode 5 og 6, den mest spennende «krimmen» vi har sett herfra! Dere er utrolige – og har et humør, og ikke minst en selvironi, det står høy respekt av! Og jeg som har så ondt i tærne mine da………. God tur til sommeren!!

 47. Anette sier:

  «vi blander ikke Gud inn i idretten når`e butter i mot» sa en venn til meg og denne turen her var vel også en lekse om vilje, samarbeid og motnnår det gjelder.Tusen takk for godt tv!

 48. Oyst1 sier:

  En av de vakreste kommentarene som noen gang er gitt på tv, er Tares (fritt etter egen hukommelse) «jeg er i himmelen, omgitt av engler». Da gråt i alle fall jeg…

 49. sivh sier:

  Hei Alle sammen.Gratulerer med flott gjennomført ekspedisjon, og en utrulig flott laginnsats. Jeg er som mange andre her også sier, IMPONERT! Selv er jeg med på å lede en friluftsliv-gruppe for funksjonshemmede, og vi har lært mye av dere. Vi er på tur en gang i uka med bla 2 rulledtolbrukere. Totalt er vi 14 stk på gruppa, da inkludert 4 personal + mine to store hunder som er til stor hjelp når rullestolene skal fram, i tillegg til at de også bærer endel utstyr. Å kunne kombinere jobb og hobby for meg er helt fantastisk. Jeg har selv kraftig skoliose og har fått forespeilet en framtid med krykker eller rullestol, men pr i dag klarer jeg meg uten. Denne serien har bla lært meg å se på sykdommen min med andre øyne. Jeg er kjempestolt over dere alle sammen, dere har vært kjempeflinke.

 50. Harald sier:

  Hei til dere alle sammen !Jeg er snart pensjonist og har vert fisker mesteparten av livet.Å vere på sjøen i lange perioder med de samme personene rundt deghele tiden og samtidig få et godt resultat av arbeidet, er mulig på bareen måte: samarbeid,hjelpe der en kan og vere positiv.Dette har dere alle vist på en fantastisk måte og jeg er målløsav prestasjonen dere alle har gjort på denne turen.Skal ikke benekte at jeg til tider var litt våt i øyekroken og jeg trordere alle har vert til stor inspirason for veldig mange andre.Tusen takk for at vi fikk bli med på denne turen .

 51. bjrnarjohnsen sier:

  Jeg har sett episodene flere ganger på nett tv! Jeg er så imponert over den omsorgen dere hadde sammen, dere alle er ren inspirasjon for alle som har sine problemer og for de som er på topp! Dere viser at alt er mulig! Tusen takk til mitt største forbilde Lars Monsen

 52. Reidun sier:

  Hei. Eg er mektig imponert over kva alle presterte. Men spesielt over dei to «bjørnane» Kjell og Frode, Eit blodslit uten like. Uten dei to har nok ikkje gruppa komme fram.

 53. Toril sier:

  Fantastisk gjeng med stort pågangsmot. Gratulerer til alle! Dere viser på en utmerket måte hva samarbeid betyr, og hva det betyr å ha tro på at det grenser kan sprenges. Og Lars har vist hva gode lederegenskaper er. Her har vi alle mye å lære, ikke minst i arbeidslivet. Håper og tror at dere har åpnet flere dører for funksjonshemmede på denne måten. I konkurranse med andre «reality-serier» er dette UTVILSOMT den beste og i særklasse. Gratulerer til NRK også!

 54. thommes sier:

  Det dere har gjort er større enn Nansen og Amundsen 🙂 De var noen stripeiser som gjennomførte ting på bekostning av andre (Dyr eller mennesker). Dere har samarbeidet og ledd (og grått litt) dere gjennom dette. Fortsett å spre gleden!

 55. Per Jahr sier:

  Helt utrolig bra,helgas høydepunkt.Jeg burde skamme meg som ikke trimmer mere,har alt for mangekilo og dra på.Dårlig unnskyldning,når jeg ser hva dere har fått til,og tilogmed godthumør har dere klart å ta med dere.Takk

 56. Per Jahr sier:

  Hel utrolig bra,kona og jeg satt klistra til tv skjermen på søndagene.Jeg burde skamme meg,som ikke trimmer mere.Takk for virkelig skikkelig tv.

 57. Ellen sier:

  Dere har vært ukas høydepunkt! Vi har stor respekt for det dere har klart å prestere! Man gjør seg jo noen tanker om hvordan det hadde gått dersom man hadde plukket ut tilfeldige funksjonsfriske, – tror jammen det hadde vært flere som ikke hadde klart å fullføre! Dere har sett mlighetene og ikke begrensningene og fått en opplevelse som hele Norge deler med dere. Vi er så stolte over dere alle! Nå er vår store drøm å kunne få oppleve deler av samme turen! Aleksander, du er jo rene svigermorsdrømmen!!(jeg er for gammal 🙂

 58. kurtwilhelmeike sier:

  For ein fine gjeng dette må ha vært kjempe kjekt å være med på, eg e heilt imponert av det som dere alle har fått til her.Har vært en glede å se på lykke til videre alle sammen

 59. anita selina stensrud sier:

  Hei Dette var ett skikkelig rått og tøfft program. syns dere har vært helt råe på å gjennomføre dette programmet. har sett alle episodene og har heiet hele veien på deg Aleksander du har virkelig fortjent og komme til mål du har rett og slett vært en enestående tøff gutt. fortsett og tren. klem fra anita selina

 60. Marianne Hellum sier:

  Hei GutterDette er noe av det mest inponerende jeg har sett noen gang, man føler segliten når en ser hva dere oppnår.Har akkurat sett siste episode omigjen, tårene trillet nesten hele veien. Dere gjør en bragd hver på deres måte, Utrolig uthåldenhet og styrke.Man vet med seg selv, etter dette, at det aldri finns noen begrensning for hva man kan gjøre. Bøyer meg i støvet for at Monsen turte å ta dere med og for at dere gjennomførte alle sammenDette bør dere få en pris for…Hilsen Marianne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *