Still spørsmål til Elin

[meeting path=»monsen» project_id=»1538″ type=»skriv»]

18 kommentarer til Still spørsmål til Elin

 1. Tilbaketråkk: Møt Siv og Tare etter sending! – Ingen grenser – NRK-blogger

 2. pastoren sier:

  Begge to må hilse hele gjengen og si at det dere gjør og er deltaker i er så utrolig imponerende at jeg blir måløs når jeg har sett det første programet.

 3. trym sier:

  åsen er det å være på tur med Lars Monsen? ps. dere er helt rå!!!

 4. larskristian16 sier:

  Jeg må si jeg er mektig imponert over insattsen og humøret som er i gruppen. Mamma og jeg har fått oss et nytt yndlingsprogram etter det første programmet. Vi satt her og skratta og lo over komentarene dine Tare men vi var ikke minst imponerte. («du feis» hehe…)Jeg selv fikk lyst til å være med på turen når det var et så stort sammhold og humør i gruppa :)jeg fikk også lyst til å bli støttekontakt for funksjonshemmede når jeg blir litt eldre. Lykke til videreMVH Lars Kristian

 5. Annette sier:

  eg er så imponerte over dåkk adle, og jammen herlig å se slikt samarbeid. Bøyer meg i støvet…

 6. Rolf larsen sier:

  Jeg er helt enig med Lars Monsen:Denne gjengen er helt rååååå!Hvor får de energien fra?Og motet?I motsetning til meg,så gir de aldri opp.Jeg blir flau.

 7. kongle sier:

  For et herlig program. Dere berørte meg fra første minutt. En flott motvekt til alle disse realityprogrammenen som byr på konflikter. Dere viste hva livet virkelig dreier seg om; nemlig at vi må samarbeide for å oppnå resultater, og der alle kan være vinnere dersom de får brukt seg selv fullt ut.

 8. Tilbaketråkk: Grethe og Per Christian svarer deg – Ingen grenser – NRK-blogger

 9. bjørn hansen sier:

  Det er urtolig moro å følge dere, kan nesten ikke vente med å høre om Per-cristian kan fortsette på ekspidisjonen. Å til Grete, jeg får nesten tårer i øynene når jeg ser på insatsen, håper det går bra med huden på det ampurterte beinet God tur videre

 10. Tilbaketråkk: Dette skjer i tredje episode – Ingen grenser – NRK-blogger

 11. Tilbaketråkk: Erik og Suzanna svarer nå! – Ingen grenser – NRK-blogger

 12. meg sier:

  Kjempeflott program! Veldig synd at Erik måtte dra, håper det gikk bra med foten hans. Er som alle andre imponert og misunnelig på samarbeidet og pågangsmotet som dere har! Det inspirerer mange! Håper dere hadde det like fint på tur som det ser ut som på skjermen, lykke til videre alle sammen!

 13. Tilbaketråkk: Møt Elin på nett etter sending – Ingen grenser – NRK-blogger

 14. mia sier:

  Jeg er imponert! For en som har gått i fjellet, ja Oslo-marka kan også være stri nok i dårlig vær – vet jeg hvor slitsom det er spesielt når du må frakte tungt på ryggen. Men dere med deres handicap får tårene til å fosse. Dette er noe av det sterkeste jeg har sett og jeg kan ikke la være å følge med for dette setter mine egen problemer i perspektiv; derom er det ingen tvil! Flotte mennesker er dere!

 15. Frode sier:

  Dette er helt rått! Fantastisk gjeng! Tar av meg hatten for Dere! Lykke til videre

 16. Sigrun Kalvik sier:

  Hei, jeg har nettopp sett deg på TV, virkelig synd at du fikk så store smerter i kneet.Men tror du hadde stor glede av denne turen,jeg er en kvinne på 60 år og har MS.Så heldig at jeg kan gå ca 3km med staver,men tror ikke jeg har slik ståpå vilje som deg.Lykke til videre i livet:)

 17. Bjørn Lyng sier:

  Fortsettelse: Jeg fikk hjerteinfarkt for to år siden og har siden ikke våget å legge ut på krevende turer. Skal dere ha med dere dr.Monica på Hardangervidda? Når skal turen gå? Jeg er godt kjent på Vidda, har vært der mye i løpet av de siste 30 årene, og tror jeg kunne være både en god hjelpemann og kjentmann.

 18. Inger sier:

  Elin, du er knalltøff! Fikk sjøl MS for 13 år siden, så jeg aner noe om hva «små» ting kan koste! Flott at du viser at livet ikke er slutt selv om en havner i rullestol. Det gjelder å se mulighetene, ikke begrensningene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *