Les svarene fra Elin

elinbaal
[meeting path=»monsen» project_id=»1538″ type=»les»]

8 kommentarer til Les svarene fra Elin

 1. Tilbaketråkk: Møt Elin på nett nå – Ingen grenser – NRK-blogger

 2. krisaa3 sier:

  Kjempe innsats Elin. Her har alle i familien Aa følgt interesserte med.God Påske til deg og Rolf Kristian og barna om de er hjemme i påskenHilsen fra Erna og Kristian Aa / Karmøy

 3. Svein sier:

  Hvordan fikk du vite om denne turen? og kunne du forestille deg at det ville bli slik det ble? Hva husker du best?

 4. ELSE KARIN ISABELL HAALAND sier:

  ELIN DU ER ENFLOTT KVINNE MED EN FIN PERSONLIGHET.. MODIG,VILJESTERK ,ER DU.JEG HÅPER KONGEFAMILIEN SÅ PÅ DETTE PROGRAMMET,OG AT HELE DEN FLOTTE GJENGEN BLIR INVITERT PÅ EN FLOTT AFTEN HOS DEM DE HAR MEGET Å LÆRE AV DERE. JEG HÅPER DERE VINNER NOEN PRISER FOR DETTE FLOTTE OROGRAMMET DERE ER ALLE MYE FLINKERE ENN ALLE SOM VAR MED I OL. DERE VISER EKTE IDRETT OG GLERE VED Å KUNNE BRUKE KROPPEN. LYKKE TIL MED KNEET OG LIVET KJÆRE ,ELIN ØNSKER DERE ALLE EN FLOTT PÅSKE .BRUK DAGENE GODT. GODE HILSNER ELSE KARIN ISABELL HAALAND

 5. Marit sier:

  Hei Elin,Jeg er så full av beundring for deg og alle de andre i serien. Har selv et lite handikap, men når jeg har sett på hva dere klarer så har jeg ingenting å klage over. Denne serien har lært meg at det største handikapet ikke sitter i kroppen, men i hodet! Tusen tusen takk for at dere ville være med, og at dere har gitt så mye av dere selv!

 6. nordland sier:

  Hei Elin.Så synd at du måtte avslutte turen i dag, men må si at du har vært en STOR inspirasjonskilde for meg!!! Har selv MS, og hadde attak i fjor da beina sviktet, og ble deretter en innesitter, men etter å ha sett programmet og hvordan du har taklet dette, så har jeg den siste tiden hatt flere turer i skog og mark(med staver vel og merke), men godt å komme seg ut igjen:):):) Så tusen takk Elin for at du fikk fram at ms-en ikke skal styre livene våre, men heller se på andre muligheter, og at vi også kan:):)Har selv satt meg mål nå å bestige ett fjell i nærområdet, og det skal jeg klare:)

 7. ingridkristiansen sier:

  Hei Elin.Jeg synes du har vist at det er mulig å bryte grenser selv med MS på en kjempefin måte. Du bør absolutt være stolt av deg selv. Selv har jeg hatt MS i 40 år og har hatt mang opp og ned turer (inn og ut av rullestolen). Men jeg har alltid jobbet meg tilbake. Stå på videre.

 8. jonjoelmaggy sier:

  Kjære ElinVi fölger ivrig og begeistred med på ekspedisjonen deres. Dere har så fantastisk mye lærdom å gi til oss sofa-titterne, vi som tor vi har det vanskelig. – Ditt bidrag har vært stort!!! Ikke minst i det å dele med oss av dine fölelser.En varm hilsen fra IS-land. – Tusend takk til hele gjengen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *