Les svarene fra Grethe og Per Christian

grethepc
[meeting path=»monsen» project_id=»1531″ type=»les»]

15 kommentarer til Les svarene fra Grethe og Per Christian

 1. Tilbaketråkk: Grethe og Per Christian svarer deg – Ingen grenser – NRK-blogger

 2. benedicte sier:

  heisann:) kjempe morsomt å se deg på tv Per Christian, spesielt siden jeg har hilst på deg noen ganger på Sunnaas. Jeg er så utrolug nysgjerrig på hvordan det hele ender med urinveisinfeksjonen osv! Gleder meg til neste episode. hilsner fra meg

 3. Krystelle sier:

  Jeg må bare si det; jeg er mektig imponert! Fantastisk gjeng! Jeg kommer til å følge dere videre!

 4. Per sier:

  Må bara sei at eg tar av meg hatten for dokker. eg har aldrig sett mer pågangsmot å vilje styrke.!!!Heilt rått:-)

 5. asgeirogbrynjar sier:

  Må bare ta av meg hatten for dere. Er så imponert at det knapt finnes or.Det beste programmet jeg har opplevd på lenge. Får tårer i øyekroken når jeg ser hva som er mulig, og på det fine sammholde deres.

 6. Elin sier:

  Håper dere alle hadde en fantastisk tur 🙂 Gleder meg til å følge med i de neste episodene 🙂

 7. Arne Skarseth sier:

  Jeg har sett begge episodene og opplevd dere 4 på Villmarksmessa. Her er det mange som har mye å lære. Særlig NAV burde få en vekker her. Hver å en av dere ville kanskje fått problemer med å gjennomført turen alleine. Sammen er dere «DYNAMITT». Dere trekker ut det beste av hverandre. Tenk om Samfunnet hadde gjort det samme. Tenk om vi hadde sett mulighetene og ikke fokusert på det vi ikke fikk til. Tenk om NAV hadde gitt oss muligheten til å utvikle de tingene og evnene vi hadde. Alle hadde tjent på det. Tenk om det hadde stått en tekst over alle dørene på NAV » HVA KAN JEG HJELPE DEG MED». Tror hver og en som får problemer har en løsning av egen framtid. Det hadde vært best om de fleste hadde fått muligheter til å utvikle egne evner. Det kunne gått noen kroner i «dass», men tenk på alt de ville ha spart. Serien viser hva SAMARBEID betyr.

 8. Arne Skarseth sier:

  Gleder meg til å se dere videre.

 9. nilsjohannes sier:

  Hei Grethe. Det er kjempeartig å sjå på programmet ,synest du er tøff som er med på eit slikt opplegg. Kansje det er litt min feil at du er så hekta på sykkel, Lykke til vidare.

 10. john sier:

  Hei PC.Teskjekjerringa på loftet var her nettopp og var syk av engstelse for at du måtte bryte. He, he. Og så var hun nesten like oppgitt at du ikke hadde dame. I all den tid du er en «kjernekar» som hun sier…. Ja, ja. Det synes hun om alle. Skal hilse fra Line forresten.

 11. Eva Marie sier:

  TUSEN TAKK for spennende program. Sitter med klump i halsen, veldig stolt av deg:-) Stor klem fra sysjenbane på Røysa

 12. kennethrengaard sier:

  hAR SETT MYE FILMER FRA UT I NATUREN OG MYEFRA EKSPEDISJONER RUNDTOM I VERDEN MEN DETTE TAR KAKA STÅ PÅ DERE ER DE BESTE

 13. Grethe:)) sier:

  Hei!Det er jo ikke bare motorsykkelinteressen du hadde en medvirkning i:)

 14. irka sier:

  Blir både imponert, inspirert og rørt av hele gjengen! Og tenker på en av Pelle Sandstarks kommentarer til Viggo på Lørdag i feb: «Jeg er frisk nok!» Tror mange av oss burde innta den holdningen innimellom:-) Stå på!

 15. irka sier:

  Blir både imponert, inspirert og rørt av hele gjengen! Og tenker på en av Pelle Sandstraks kommentarer til Viggo på lørdag i feb: «Jeg er frisk nok!» Sunt perspektiv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *