Les svarene fra Tare og Siv

sivtare
[meeting path=»monsen» project_id=»1526″ type=»les»]

168 kommentarer til Les svarene fra Tare og Siv

 1. Tilbaketråkk: Slik er episode 1 – Ingen grenser – NRK-blogger

 2. Tilbaketråkk: Møt Siv og Tare etter sending! – Ingen grenser – NRK-blogger

 3. Daniel sier:

  Siv, du er ei utrolig flott og positiv jente ! Stå på, og lykke til ! 🙂

 4. Aino Indergård sier:

  Konger og dronninger av villmarka, jeg er imponert! : )

 5. MariE74 sier:

  Vil bare si at jeg er mektig imponert over hele gruppa!!!

 6. Torben Ness sier:

  Siv og Tare. Dere må jo hjelpe andre fremover, tar ikke det mye på kreftene? Fikk dere noen skader ved og hjelpe de andre? Men igjen, det står så sinnsyk mye respekt av det dere gjør at jeg er helt målløs. Gleder meg til fortsettelsen.

 7. Knut - Molde sier:

  Til SivEr du singel?

 8. amuri sier:

  Hei, Siv. Gutt på 15 år synes du er utrolig søt og bare stå på, hva var det hardeste med ekspedisjonen?

 9. camilla1 sier:

  Hei!Var dere så gode venner hele veien? Beundringsverdig at dere hjalp hverandre på den måten når dere var så slitne alle sammen. Vet ikke om jeg hadde klart det samme.

 10. Silje sier:

  Hei Tare.Du e altså en meget kjekk kar;)Godt jobba!

 11. Ingeborg sier:

  Siv, du er så tøff som er med på turen ;D Har du noen gang følt deg utenfor pga. benet ditt ?

 12. MusliiAsle sier:

  Skal sies, det e et nydelig program! Dere er dødsrå! KLEM!

 13. Amalie sier:

  Hei Siv! Er du medlem i dysmelisten?

 14. mariaif sier:

  Hei TareUtrule tøft at du vart må på den tøffe turen asså, ta her bli ukas høgdepunkt framover!Maria den evige studenten Frelsøy

 15. Silje sier:

  Hei Tare!Du e altså en meget kjekk kar;)Godt jobba 🙂

 16. atle sier:

  Hei Siv! Først av alt må jeg si du har et fantastiskt smil, og en herlig energi i den første episoden =) Spent på å se om det fortsett =)Følte du at du fikk en større aksept når det gjelder ditt eget handikap etter å vært med på denne ekspidisjonen?

 17. M.S sier:

  Tar av meg hatten! Maken til samarbeid og vilje til å stå på! Gleder meg til å følge med videre. :o)

 18. cristianbones sier:

  utrolig imponert over innstillingen deres,ble rørt av å se dere! dere har virkelig noe å være stolte av! Gleder meg til å følge med videre , godt jobba 🙂

 19. oyvindfl sier:

  jeg blir imponert over humøret i gruppa. Det så ut som dere fant tonen i første program. hva betyr humor for dere i hverdag og på tur?

 20. Ove sier:

  Et flott program med flotte deltagere!!

 21. karimargrete sier:

  Et fantastisk program – dere er råe alle sammen. Gleder meg til fortsettelsen.En liten hilsen til Grethe – traff deg i 2003 på bikertreff i Telemark Hilsen Hætta

 22. John Viste sier:

  Heisan folkens.Dette var hlt utrolig å se. For en bragd. Turen er nesen uoppnåling for funsjonsfriske…..og her setter dere i gang. Har aldi sett på maken til innsats.

 23. John Viste sier:

  Heisan folkens.Dette var hlt utrolig å se. For en bragd. Turen er nesen uoppnåling for funsjonsfriske…..og her setter dere i gang. Har aldi sett på maken til innsats.

 24. Laila Lunde sier:

  For en fantastisk gjeng dere er, knallkjekt å se dere på tv. Vi er veldig imponert over hva dere klarte, for en vilje. Satt med tårer i øynene hele programmet. Gleder oss til å følge dere videre!

 25. gro sier:

  Dette har jeg gledet meg til lenge!! Kjempespennende å se! Jeg er mektig imponert av dere 🙂

 26. Ottar sier:

  Hei. fantastisk program, gleder meg til å følge med på turen deres videre…

 27. eirikpetteroe sier:

  Helt utrolig imponert over dere! Man snakker om store idretts prestasjoner, men ingenting kan sammenlignes med det dere gjør! Tom for ord!

 28. irenetorstensen sier:

  Heisann 🙂 Må si jeg ble kjempeimponert over dere!!!!!Venter i spenning på neste program.Vil tro dere er veldig stolte over å ha blitt med på dette.Jeg er ihvertfall stolt på deres vegne 🙂

 29. Sindre sier:

  Siv, du må være det skjønneste menneske jeg har sett på TV. Så ufattelig positiv og god. Det det såg knallhardt ut, og værre blir det vel. Man kan ikke annet enn å bli ydmyk ovenfor innsatsen dere alle la ned.

 30. tårnsvalen sier:

  Jeg er dødsimponert. Tare: Er du single? 🙂

 31. tapfoot sier:

  hei. dere er kjempe flinke!dere burde vere stolte av dere selv. men hvordan er det å hvere med på en sånn ekspedisjon?stå på videre å stol på dere selv, dere er akkuratt som alle andre 😉

 32. Halvor sier:

  Siv, Du er NYDELIG

 33. birgerhovland sier:

  Hei Siv,Du har en herlig positiv utstråling,Du er så positiv i alt du sier å gjør, det var en fryd å se på programmet, gleder meg til å se resten av turen,Fikk veldig lyst til å dra på tur i skogen nå.

 34. Arne sier:

  Hei Siv!:) Endelig ei nydelig trønderjente på tv, så da må æ hør om du e singel?

 35. Menu sier:

  Til Siv og Tare. Meldte dere selv på dette eller ble dere valgt ut på en annen måte? Ble veldig imponert over dere. Keep it up 😉

 36. Lene Meyer sier:

  Endelig er program med sterke, reflekterte og inkluderende mennesker.

 37. Truls sier:

  Har vel et spørsmål som går til begge to. Hva var den største utfordringnen ved turen? Ellers vil jeg si jeg er mektig imponert over alle sammen og at dere så ut til å holde humøret oppe. Men det endrer seg kanskje lenger ut i serie;) Og så var jo Siv søt da:)

 38. Fjellrype sier:

  Hei Tare og Siv !Eg er så imponert over dåken alle saman. Eg som har både armar, bein, syn og hørsel inntakt hadde slete enorm med å gjennomføra denne turen som de har meld dåken på. de er ei kjempe inspirasjon ikkje bare for funksjonshemma, emen og for oss «vanlege» sofaslitarar. Stå på 🙂

 39. bjornsveindal sier:

  Hei til dere,,,jeg er bare sååååå imponert,,,gleder meg til å følge dere i de neste programmene også…håper vi snakkes igjen.

 40. Frode sier:

  Hei Tare. Du forteller at du er bra utdannet. Hvilken utdanning har du?

 41. Johan - Tromsø sier:

  Tare, du er en skikkelig artigkar. Har du fått lyst til å dra på flere fjellturer etter at du var med i denne serien?Siv, du er en vakker jente. Stå på, ser ingen hindringer i din vei!

 42. Morten Kjemperud sier:

  Dere er en utrolig inspirasjonskilde for oss her hjemme! Dette var et program som virkelig rørte meg!

 43. hilderosenrndelasson sier:

  Hei Tare og Siv!Ville bare si at dere er jo helt utrolige! Gleder meg til å se neste episode;) Hva tenkte dere etter første dag? Hadde dere lyst til å snu?

 44. Rune Valen sier:

  Er utrolig imponert over hva dere får til ! stå på videre og håper dere koser dere mye 🙂

 45. einar79 sier:

  Hei Siv og Tare. Har akkurat sett første episode, og jeg er meget imponert over dere alle sammen. Siv du er ei flott jente, stå på!

 46. Roger84 sier:

  Hei Siv og Tare. Utrolig imponert over innsatsen til gjengen og veldig godt å se at dere hjelper hverandre og er et team. Flott å se at du gir fine tilbakemeldinger Siv, som hjelper folk til å yte mer og trives. Ble imponert over det jeg så 🙂 Håper alt er bra med dere.

 47. BS sier:

  For en herlig gjeng! Og for et flott program! Dere inspirerer oss alle sammen! Nå gleder vi oss til fortsettelsen. Bravo! 🙂

 48. Mette sier:

  Er helt imponert!! For en ståpåvilje og «guds». Mye å lære her. Gleder meg til de neste episodene. Tusen takk for en flott stund til ettertanke.

 49. Tore S sier:

  Knallstart på turen og programet. Flørter du med damene Tare?

 50. Andreas sier:

  Tare og Siv: Takk for at dere sammen med de 9 andre har gitt Norge 11 nye forbilder å virkelig se opp til! Kunne dere tenkt dere å blitt med Lars og de andre på en ekspedisjon til hvis sjangsen byr seg?

 51. nomissnow sier:

  Hei jeg ville bare si dere var helt rå dere var utholdene og sterke du var veldig flink tare det var du også siv Hilsen Simon 10 år

 52. kjelljdestl sier:

  Utrolig for en innsats dere viser, og det var veldig bra å se på. Jeg kommer til å følge fortsettelsen med iver.

 53. Therese sier:

  Kjempe bra serie. Må si jeg falt et par tårer.

 54. Bigboy78 sier:

  Hei Siv.Så koslig at en solstråle som deg meldte deg på dette.Blir helt betatt jeg:)Singel?

 55. håkon steinmo sier:

  hei, dette er et spørsmål til begge to, egentlig.følte dere at lars var en energikjilde for dere, viss man kan si det sånn ?

 56. tomroger sier:

  Til SivHei. Jeg synest at du er en nydelig jente, godt humør med glimt i øyet.. Du har ingentig å være flau over med hensyn til foten. Jeg heier på deg videre..Tom Roger, Bergen

 57. perkristiantalsnes sier:

  Siv: For ei fantastisk jente du er:) Du og Tare er noen artige personer:)

 58. Hilde sier:

  Siv, du ga oss smilene og du er en skikkelig solstråle! Det er imponerende og inspirerende å se hvordan du holder humøret oppe! Stå på! 🙂

 59. Markus sier:

  Må si jeg er mektig imponert over dere! Stå på videre:)

 60. Christer Aass - Trondheim sier:

  Kjære Siv og Tare!Må bare si at jeg er superimponert over dere begge! For en innsats! Når det kommer til spørsmålet lurer jeg på: Hva er det beste dere opplevde på tuen?Ønsker dere lykke til vidre!

 61. franksimonsmith sier:

  egentlig har jeg ikke noe spm å stille dere, men dette var noe av det bedre som har blitt vist på tv. Evig imponert over at du kasta protesen på brygga å bare dyppa uti Siv. Lykke til videre

 62. Therese sier:

  Fantastisk hva dere gjør:) Lykke til videre!

 63. Guro sier:

  til både Siv og Tare!For en fantastisk innsats. Jeg er mektig imponert. Siv: Du imponerte meg veldig til å være så ung, alikevel så utrolig reflektert. Det du sa om at «verden er ikke skapt for oss med et ben», det slo meg rett i hjerte!! Kloke ord fra en klok kvinne!!!Tare: WOW!!! for en innsats og godt humør!! Herlig program, dette er underholdning som man blir klok av, takket være dere!!!

 64. asbjrnk sier:

  Hei…Det blir spennende og følge dere videre på ferden her i serien..Er bare en ting og si..En gjeng hærlige mennsker og personligheter dere er..

 65. frankogde sier:

  Vil bare si til dere begge (og alle de andre), at jeg er imponert, over hva dere får til. Jeg er funksjonsfrisk, men allikevel i så dårlig form at jeg aldri hadde klart å holde følge med dere. Men dere innspirerer meg enormt. Gleder meg til å følge dere videre i serien..

 66. asbjorna sier:

  Fantastisk! Så mye glede, pågangsmot og herlig fellesskap. Det er lærerikt å se at alle kan bare de får sjansen.

 67. DanSol sier:

  Siv!Er det noen av de andre deltakerne som har trukket i de riktigetrådene?

 68. vegar sier:

  Kjempe serie! Dere er noen knallharde gutter og jenter!

 69. norrmann sier:

  rå imponert, førr en fin gjeng! blodslitt og godt humør.

 70. Elin sier:

  Hei Siv og Tare.Tare: Synes det er utrolig gøy å se deg på tv. Var det ikke vannskelig å gå i det ulente terrenget?Siv: Hvordan var det for deg å gå med 1 1/2 fot får man vel si siden du har protese på den ene foten?Synes du var tøff jeg som tok av deg protesen og badet selv om du følte deg ukomfertabel med det

 71. Lasse sier:

  Jeg ble sliten bare av å se på dere.

 72. Mari sier:

  Tare og Siv, dere er utrolig tøffe! makan til pågangsmot og positiv gjeng skal en lete lenge etter! det handler om å finne de små gledene i livet:) stå på videre!

 73. gaute sier:

  Veldig imponert over holdningene og viljen deres! Dette var et flott program.

 74. meg igjen sier:

  jeg er bare utrolig inponert over alle i denne serien. dere er en inspirasjonskilde til oss som ikkje er hemmede, men ikke gidder å gjøre noe med livet vårt. tusen takk for denne oppvekkingen. stå på!

 75. Lars sier:

  Hei, til begge to. Denne serien gleder jeg meg til å følge fortsettelsen av. Herlig å se samholdet og gleden og fy f..n så tøffe dere er. Selv er jeg funksjonsfrisk og glad i friluftsliv, men skjønner nå at jeg er rene pingla i forhold til dere.Morro forresten at det var nettopp dere to som var på nettmøte, da det var nettopp dere to jeg likte aller best. Trønderen Tare er bare til å bli glad i med sin humor og ståpåvilje og Siv er jo så søt og gjennomført god – i tillegg til veldig vakker, at man rent smelter. Har aldri skrevet inn på nettmøte før, men her måtte jeg bare.Gleder meg allerede til neste søndag og en ny episode. Dette var veldig motiverende å se på og gir en masse inspirasjon. Tusen takk skal dere ha!

 76. Sondre sier:

  Hei til dere begge.Siv du ser ut til å være seriens skikkelige gla jente. Kjempe morro å se hvordan dere bryter grenser. Jeg snakker ikke bare om deres grenser men de grensene jeg har om funksjonshemede i mittt hode.Tusen takk

 77. Sondre sier:

  Hei til dere begge.Siv du ser ut til å være seriens skikkelige gla jente. Kjempe morro å se hvordan dere bryter grenser. Jeg snakker ikke bare om deres grenser men de grensene jeg har om funksjonshemede i mittt hode.Tusen takk

 78. Ella sier:

  Æ syns dåkk e steik tøff æ 😀

 79. Ella sier:

  Æ syns dåkk e steik tøff æ 😀

 80. RogerB90 sier:

  Må si at dere har en vilje å styrke som er veldig inponerende! Denne gjengen med Lars monsen i spisen er virklig helt rått!Må også si jeg synntes du hvar ei Flott å søt jente siv!Stå på!

 81. Linda sier:

  Tare! veldig trist å høre om at du er mye ensom, du er jo en kjempe morsom og ressurs-sterk type som har mye å gi og lære bort til andre! Håper livet ditt forandrer seg og at du aldri trenger å være ensom igjen 🙂

 82. Ingrid sier:

  Fantastisk program! Monsen var heldig med personlighetene til dere som er med på laget.Det var så mange tankevekkende aspekter ved dette prosjektet; gleder meg til resten av turen 🙂 Har mye å lære av dere; hver og en. Takk!!

 83. grenadiers sier:

  Hei dere, det var veldig morsomt å følge første etappe. Imponerende innsats og vilje. Gleder oss til neste episode! Hva var det beste og verste med turen? Hilsen Espen, Oslo.

 84. Kjell Inge sier:

  Hei! Tare stå på du er kjempe sterk ;-)…. Hilsen Kjell Inge fra BPA kurs på Plasa 🙂

 85. egilagnli sier:

  Dere er helt fantastiske,Stå på videre,,mange følger dere via tv,,Lykke til på ferden,,

 86. Vegard Toverød sier:

  Hallo E utruli stolt av dæ 😀 Kjæmpe arti å sjå dæ på tv`n Kjæmpe gla i dæ Siv

 87. LM sier:

  Tare; du får ikke si at du er en belastning for samfunnet!! Du er et forbilde og en person å se opp til!!Siv; nydelig, hjelpsom gladjente!!For noen fantastiske personer dere er:)))For en herlig serie!Hilsen fra jente 25 :o)

 88. Jan Erik Sandberg sier:

  Steike, en må bare bli fyll av beundring over dere alle sammen. maken til gjeng, full av pågangsmot og krefter. Gleder meg til fortsettelsen.

 89. Magnus sier:

  Hei Siv, ville bare si at du virket som en kjempeflott jente:) Virker som du fikser dette uten noen problemer.Lykke til!hilsen gjevnaldrende fra Stavanger

 90. Mari Spitalen sier:

  Hei tøffinger!Dere imponerte stort!Var dere uforberedt på hvor tøft det var, og synes dere det hadde vært bedre om dere hadde fått trent på forhånd, f.eks på padling?Hilsen Mari

 91. Bjørn Grøseth sier:

  Hei Tare Spinningøktene du (sammen med Turi søster) har hatt hos meg blir bare barnemat mot dette blodslitet du har gitt deg ut på her!Men jeg som Oppdaling vet jo som hvor tøff du er, og hvilket ståpå humør du har.Og hvilke fantastiske turkamerater du har, en fantastisk gjeng!!Siv er jo herligheten selv med sitt gode smil og hjelpsome vesen.Dere er med å gir trøndere et virkelig flott ansikt utad!!Bjørn Grøseth

 92. Molla sier:

  Siv har jo ikke Dysmeli…

 93. haukhjemsen sier:

  Til Siv: Jeg så første episode nå og hørte det skulle være nettmøte med deg og Tare nå. Da bestemte jeg meg for at jeg bare måtte inn og skrive et par ord. For makan til gledes spreder i ei gruppe som du virka til og være skal du leite lenge etter. Flott smil og koslig mot alle, det skulle vært fler som deg!Dessuten vil jeg bare fortelle deg at du er søt og ei sikklig flott jente, stå på for du er rå!! =)Til Tare: Du er helt sjef. Stå på jeg kommer til og følge med på flere episoder, heier på deg!!! Og Siv da 😉 Og de andre :DHilsen Emil

 94. morten sier:

  siv, du er utrolig søt. stå på

 95. Astrid sier:

  Helt fantastiske er dere! Hele gjengen! Jeg satt med tårer i øynene når du fortalte om sykdommen din Siv. Stå på! Jeg kommer til å sitte benket søndagskveldene framover!!

 96. Sondre sier:

  Hei til dere beggeSiv du er jo seriens åpenbare gla jente. Løfter stemningen og humøret hos alle.Måten dere flytter grenser her ikke bare for dere selv men for oss og meg som sitter å ser på. Alle setter vi mennesker i bås til tider. Takk for at dere hjelper oss å flytte på denne. 😉

 97. Olav og Astrid sier:

  Så utrolig pågangsmot dere har! Fantastisk å se mennesker utfordre seg selv og presse grenser 🙂

 98. arild sier:

  de va jilt å se på dere idag og ikkje bil syk

 99. aadalen sier:

  Vil bare si at jeg er sykt imponert, og dere må bare så på:)

 100. Bente sier:

  Må bare få si at jeg er UTROLIG imponert over ståpåviljen deres!!! Flott program og flotte deltagere 🙂

 101. Gustav sier:

  fantastisk start på serien .For noen typer. gleder meg til forsettelsen. Forbilder av dimensjoner.

 102. Hanna sier:

  Kan tenke meg dere har hatt en kjempefin tur! Må ha vært en kraftanstrengelse uten like. Bøyer meg i støvet over at det er mulig å bevege seg ute i terrenget med en så i utgangspunktet lite mobil gjeng! Dere er virkelig en inspirasjonskilde for andre!

 103. arild sier:

  de va jilt å se på dere idag og ikkje bil syk

 104. Siv fan sier:

  Hei Siv! Du må være en av de kosligste jentene jeg noen gang har sett. Og du er så flink til å ta vare på alle:) Stå på!! Jeg ser på hver episode og heier på deg:)

 105. leiffinden sier:

  Heilt fantastisk program,verkelig tøffe deltakarar(farmenfolka blir «pyser»i forhold)og ein utruleg leiar.HEIA HEILE GJENGEN!!!!!!!

 106. Bjørn Erik sier:

  For et fantastisk program! Blir rørt av å se innsatsen deres. Dere kommer nok til å møte harde utfordringer fremover, men med et slikt samarbeid kommer det nok til å gå bra. Stå på!Hilsen fra en som kommer til å følge med…

 107. Bjørn Erik sier:

  For et fantastisk program! Blir rørt av å se innsatsen deres. Dere kommer nok til å møte harde utfordringer fremover, men med et slikt samarbeid kommer det nok til å gå bra. Stå på!Hilsen fra en som kommer til å følge med…

 108. Linda sier:

  Hei :o)Jeg er kjempe imponert over måten dere tar utfordringen på. Dere er en inspirasjonskilde til mange nordmenn.Stå på!!Stor hilsen fra Linda

 109. iril sier:

  dere var drit kul og flink !! eg kommer til å føl med på alle epesodav <3

 110. bentekemp sier:

  Var det mye mygg!Imponert over dere, dette så slitsomt og gøy ut.Bente

 111. Vegar sier:

  Utrolig flott innsats på hele gruppa. Må være utrolig lærerikt å delta på tur med Lars Monsen. Ikke altid like enkelt å gjeneomføre med ulike fysiske begrensninger skulle jeg tro, viktig at noen stiller opp å viser dette til inspirasjon for andre også. Siv du er utrolig søt:) singel?

 112. janlindland sier:

  Det er sjeldent jeg har sett på en serie som har beveget meg mer, samholdet, samarbeidet og gløden blant dere er noe som dessverre er sjeldent. Må bare kommentere til Tare, at han burde bli mer sosial av mange årsaker,en du innehar masse god sosial humor. Du (siv) må være ei fantastisk jente, måten du har vært på i serien i dag har frembrakt tårene i øynene mine. Din væremåte med det å bry seg, samt å hjelpe andre viser virkelig gode indre, menneskelige kvaliteter, samt i tillegg til virkelig å ha utseende med seg. Stå på videre og vær deg selv.

 113. tommen1974 sier:

  Hei på dere!For en gjeng:-)Vil bare ønske dere begge lykke til videre.Siv: Håper innstillingen din varer videre slik den var ikveld.Du er den fødte leder og omsorgsperson. Tare: Jeg er superimponert over måten du håndterer oppgavene på. Morsom er du også:-)Til dere begge:Stå på.Siv;du har blitt favoritten min:-))Hilsen Tommen i Oslo

 114. ragnarpedersen sier:

  Hei, Tare og Siv. Det er fantastisk hvordan dere løser saker. Jeg er så innponert at jeg sitter med tårer i øynene. Og til deg Tare, DU ER INGEN BYRDE FOR SAMFUNNET.

 115. Ingvild sier:

  Hei Tare,så veldig morsomt å se dere på tv. Jammen må jeg si jeg er i nesegrus beundring av hva dere klarer!! Veldig bra og fint og se hvordan Cièn din fungerer. Jeg har selv en datter med to Ci. Dette skal vi se på hver gang og heier på dere. Hilsen Ingvild

 116. Nils-Ola sier:

  Veldig imponert av lagarbeidet og samspillet i gruppa! Virkelig fin serie og ser stolt på hvordan dere takler utfordringene.

 117. S. I. J sier:

  Hei Tare:)Du er en meget kjekk kar;)

 118. Misje sier:

  Helt fantastisk. Meget imponerende som dere stå på.Siv du er rett og slett super søt. Singel? Tare du imponerer veldig at du klarter deg så bra i dette terreng.Skal sikkert følge med resten av reise.

 119. bentekemp sier:

  Supert program – plaget myggen dere?

 120. Per Walle sier:

  Hei Tare og SivJeg er imponert over samarbeidet og hvrdan dere har overskudd til å hjelpe hverandre. Virker som dere alltid var i godt humør.Kjempeimponert, Per i Trondheim

 121. arktander sier:

  Bare ett program foreløpig, men jeg må si at jeg er mektig imponert.Det jeg lurer på er om det virkelig var så tøfft som det ser ut for i serien, eller om det er klippingen som har gjort dere til 'nesten supermenn', og -jenter?

 122. Kaja sier:

  Jeg er sååå imponert og ble veldig beveget av å se hvordan dere står på. Følger ekstra godt med på deg, Siv. Jeg fikk kreft i kneet da jeg var 20 og har kneprotese… Du er tøff, ærlig og vakker!

 123. Espen Fredriksen sier:

  Må bare si at jeg blir imponert, inspirerende er det også.Siv det ser veldig strevsomt og forsere de myrene på krykker, hva var tyngst?Tare er du svaksynt? hva er det du kan se?Stå på!

 124. Bjørn sier:

  Tare, du står på selv om det må være vanskelig å kommunisere! Flott.Hva var den største utfordringen på turen?Siv, utrolig viljestyrke og hjelperinnsats, også er du jo veldig søt. Raskt spm; viste ikke at det var så mye sol i Bodø?!

 125. Snorre Sund sier:

  For en fantastisk gjeng!Dette står det virkelig respekt av! Vi som har en funksjonsnedsettelse er i aller høyeste grad i stand til å mestre store utfordringer, og det er bra det kommer fram hvor mye ekstra det koster å fungere i det daglige med en funksjonsnedsettelse! Snorre Sund

 126. Bjarne sier:

  Du er den mest sjarmerende og blide jenta jeg har sett på tv noen sinne. Du kommer til å få mange friere etter dette, og ingen kommer til å ha negative tanker om ditt handicap 🙂

 127. Wow! sier:

  Siv! Du er en helt utrolig skjønn og pen jente! Superduper-hottttt. :-)Ellers var det imponerende innsats av hele gjengen vi var vitne til i dag.

 128. venkekaplon sier:

  Hei Siv og TareFlott.Dere og gruppa deres måtte til for å få et program som inkluderer og tar vare på i motsetning til andre realityserier hvor det går ut på å finne svakheter og stemme hverandre ut.Gleder meg til fortsettelsen

 129. Irene Amundgård sier:

  Er imponert over alles pågangsmot og hjelpsomhet.Døkk har en kjempe humor og humør. Håpr mange ser på serien , for her er det mye og lære for oss alle. mvh Irene

 130. Steinar Haakonseth sier:

  Hei Tare og siv!!!! Dette ser ut som et blodslit for dere. Dere har vist en vilje og styrke som mange funksjonsfriske ikke er i nærheten av. Jeg er stor beundrer av dere. Hilsen S. Haakonseth

 131. lassebarthel sier:

  Hei SivDu er en kjempe fin jente og veldig omsorgsfull.Selv sitter jeg i en rullestol og du har smeltet mitt hjerte :-)Det hadde vært hyggelig om jeg kunne få bli litt mer kjent med deg?Du er bare en helt herlig person……….PS: Stå på videre og hils så mye til alle de andre deltagerene også, jeg skal følge med på programmet deres………. :-)Klem fra Lasse

 132. maritogkristoffer sier:

  Er veldig imponert over dere begge! Kommer til å følge med i spenning. Håper det går bra med dere begge. Sier oss enige med Jostein – du er ingen byrde Tare. Og Siv, du har ingenting å skamme deg over. Blir spennende å se om vi får se lillefoten i løpet av serien 🙂

 133. Ola sier:

  Hei!Med det pågangsmotet dere viser fremstår dere som store forbilder både for meg og for mange andre. Det skal godt gjøres å ikke bli imponert over all den innsatsen dere har lagt ned i gjennomførelsen.Og Siv – du må i tillegg være den søteste og mest sjarmerende jenta jeg har sett på tv-skjermen på veldig lenge! ;o)

 134. torbjrnlie sier:

  Hei Tare og Siv, og alle de andre i serien. Har ikke noen spørsmål til dere. Vil bare si at det var en fantastisk opplevelse å se dere i aksjon. Det dere gjør og deler med oss andre er utrolig stort og en fantastisk inspirasjon for oss som får ta del i det dere har opplevd og mestret. For noen mennesker dere er! Det er et privilegium å få ta del i det. Serien er vel ferdig innspillt. Men ta med dette til de andre. Dere har helt sikkert kontakt med dem vil jeg tro. Kona og jeg både gråt og flira og det var enda bedre enn Himmelblå, som jeg synes er helt fantastisk. Takk for en fantastisk god opplevelse! Torbjørn , Mo i Rana

 135. torbjrnlie sier:

  Hei Tare og Siv, og alle de andre i serien. Har ikke noen spørsmål til dere. Vil bare si at det var en fantastisk opplevelse å se dere i aksjon. Det dere gjør og deler med oss andre er utrolig stort og en fantastisk inspirasjon for oss som får ta del i det dere har opplevd og mestret. For noen mennesker dere er! Det er et privilegium å få ta del i det. Serien er vel ferdig innspillt. Men ta med dette til de andre. Dere har helt sikkert kontakt med dem vil jeg tro. Kona og jeg både gråt og flira og det var enda bedre enn Himmelblå, som jeg synes er helt fantastisk. Takk for en fantastisk god opplevelse! Torbjørn , Mo i Rana

 136. Daniel- Bergen sier:

  Helt utrolig, Siv og Tare og resten av gjengen,rett og slett rått!! Følte at jeg måtte gi dere skryt, ble rett og slett rørt, gutt 19

 137. Roy Skognes sier:

  Hei Siv og Tare. Må bare si at jeg at jeg er stum av beundring!!! Selv har jeg en liten skade i høyre hånd etter sykehusinfeksjon, slapp heldigvis unda med hudtrasplantasjon. Men det å komme meg gjennom det var tøfft nok. Så for å være ærlig satt jeg å tørket tårer når jeg så dokker og jengen slite men med et slikt humør og livsgnist at……! Ja jeg har ikke ord. Å all ære til Lars Monsen som gjør denne ekspidisjonen mulig, skal følge dere hele veien. Takk for at dere byr på dere selv. Stort heia rop fra Roy

 138. Trønder Ella :D sier:

  Dåkk e bærre steik tøff 😀

 139. Bjørn sier:

  Ikke bare er du pen Siv, men du er jo kjempe snill, positiv og morsom.

 140. Harby sier:

  Jeg skulle ønske NRK var eneste TV kanal akkurat nå, alle burde følge med på dette.Finner ikke ord. Fantastiske MENNESKER…………..

 141. Sverre sier:

  Hei til dere 2 og alle de andre.Jeg har vært på mange og lange villmarksturer og vært stolt av mine bragder, med rette. Jeg har nå sittet og sippet i en snau time, rørt av dere to og alle de andre. Det har gjort meg godt. Dere er bare helige, har en «gøtts» de fleste kan misunne. Er sikker på at dere dere kommer til å bety mye for likesinnede. Lars er stor men dere er større.

 142. Lisbeth Skontorp sier:

  Tare!For en tur dere er på! Må si jeg er veldig imponert over viljen og pågangsmotet dere alle har. Gleder meg til fortsettelsen!Mange hilsner fra Lisbeth og resten familien i Sandefjord.

 143. Marthe20 sier:

  Dere er en inspirasjonskilde for oss andre som syter for ingenting, og egentlig ikke har noe å syte for 🙂 Måtte sies! Men mitt spm er hvilke forventinger hadde dere før turen, og hva sitter dere igjen med nå?

 144. Sigrun Bakken Lerhol sier:

  Hei,Valdres her.Denne innsatsen dere legger for dagen kommer til å normalisere friske folks syn på iboende ressurser på tross av funksjonsnedsettelser. Grepa! Vår familie består av fire barn, to friske og to muskelseyke og rullende. . Han som aldri har gått et steg i sitt liv, definerte begrepet GOD HELSE , som han mener å ha sjøl, slik: God helse er gleden over å utnytte sine ressurser.Stå på!

 145. Caroline sier:

  Hei ,Endelig en ekte og fine reality serie å se på tv. Det var veldig rørende , det skal bli inspirerende til alle,Til Siv Du er perfekt . stå på,Hilsen

 146. Steinar hestvik sier:

  Hei Tare og Siv:-) først vil eg si at jeg er meget imponert over dere alle sammen, dere viser en styrke og pågangsmot som er ganske unik:-) gleder meg til neste episode. Tare du er en veldig trivlig og morsom kar stå på, du har mange gode kvaliteter:-) og til deg Siv du må bare glemme den foten og vær deg selv, du sjarmerer jo enhver mann i senk med dit gode humør og smil:-) Hva var den største utfordringen på turen?

 147. Øystein Lund sier:

  Tare! – Tøff du e! Til tross for at du nesten ikke ser og hører greier du å skøye, flørte, lage flott humor! Kjekt å se på dokker alle! STÅ PÅ!

 148. Elisabeth sier:

  Kjære Siv & Tare,For en inspirasjonskilde dere er for oss funksjonsfriske! En tankevekker for oss alle – uten tvil!Tare – en lun og varm person!Siv – for ei hæææærlig jente du er, helt perfekt!

 149. reidar, sarpsborg sier:

  Denne gjengen griper meg sterkt! Den innsatsen og innstillingen dere legger for dagen, viser på en nydelig måte det vakreste og dypest menneskelige ved oss. Hvordan vi på forskjellig vis er utlevert til våre livsvilkår, men mobiliserer det avgjørende: Samhold + tro/optimisme. Jeg satt med tårer i øynene under det meste av programmet, og er dypt takknemlig til dere alle – inklusive Lars Monsen for det du får til! For første gang i mitt lange liv skjønner jeg på kroppen hva funksjomnshemming er, ettersom jeg selv er et ivrig friluftsmenneske. Dette er et program som går utenpå de fleste jeg har sett på skjermen – og det er første gang jeg i det hele tatt tar meg bryet med å kommenter et TV-program her.

 150. Mona sier:

  Mektig imponert! Håper du ikke sitter i leiligheta di og «sturer» lenger, Tare – du er jo både kjekk og humoristisk!! Læng t næste søndag og næste episode!!

 151. Alf Tore Aronsen sier:

  Where and when? Det er noe kjent med deg, Siv. Har du vært i Tromsø? Har du vært med i et annet TV-program tidligere? Jeg fikk en sterk følelse av å ha møtt deg før, da du blendet oss med ditt skjønne utseende og vesen på NRK1 i kveld. Honnør også til Tare som tok Frøydis Monsen med godt humør.

 152. Daniel- Bergen sier:

  hei møtte dere på noen dyr på ekspedisjonen? Tenker da på bjørn ,rev, slanger, osv.

 153. Bobil-Lars sier:

  Hei Siv og TareVeldig artig å se dere igjen.Dere er en flott gjeng med beintøffe, trivlige og morsomme folk.Lykke til videre!

 154. chrisnich sier:

  Det beste programmet jeg noen gang har sett på tv. Jeg er mektig inponert over deres innsatsvilje og pågangsmot. Ingen kan komme med noen god unnskyldning for ikke å dra på tur i skog og mark etter at dette programmet ble vist. Stå på videre!!! Skal følge med på serien videre, og regner med at dette kommer til å bli det alle snakker om fremover. Har allerede snakket med flere etter programmet og alle tar av seg hatten og bøyer seg i støvet for dere.Må også si at Lars Monsen har laget en fantastisk serie her. Takk alle sammen for en TV-serie som jeg kommer til å glede meg til fremover.

 155. hanthor sier:

  Jeg er virkelig imponert over det dere får til. Jeg er selv låramputert, for kort tid siden, av samme grunn som deg Siw. Du er en inspirasjon for meg. Gleder meg til neste søndag:)

 156. gunnma sier:

  Dere er og var helt fantastiske! Det kom noen tårer ja! Gleder meg til neste episode:)

 157. Henning sier:

  Dere er fantastiske. Dere har egenskaper som alle bør lære av. Flott å se. Skulle så gjerne vært med på denne turen. Skal følge dere videre på ferden. Takk.G 25 østfold

 158. Tor sier:

  Hei.Jeg er kjempe imponert over hva dere gjør her. Jeg har noe å lære av deres ståpåvilje, selvironi, humor og humør. Dette er starten på en folkebevegelse for å viske ut grensene mellom «frisk og handikappet». Jeg gleder meg til den dagen de olympiske leker blir avviklet som ett arrangement og ikke som to separate som nå. Jeg syns dagens praksis virker negativt stimulerende for vårt syn på medmennesker. Dette ble litt på siden av temaet men likevel. Grenseløs ære og mediefokus burde være selvskrevent i våre dager. Men det er ikke helt sånn. Bare se Petter vs Marit, OL vs Para-OL og listen kunne sikkert vært lang. Jeg syns alle som presterer fortjener hyllest for sin innsats. Det er i motbakke det går oppover. Det vet alle som har møtt på utfordringer utover det vanlige.Gratulere til hele gjengen med fin åpning. Gleder meg til å følge dere videre.

 159. MEsyk sier:

  Hei!Jeg er ei jente på 18 som har en sykdom ved navn ME, det er en utmattelsessykdom som går ut på at jeg blir veldig fort sliten og at jeg ikke kan trene som andre, siden det bare resulterer i at jeg blir enda mer syk. Jeg vil bare si at måten dere takkler funksjonhemmingen deres på er mer enn beundringsverdig! Jeg kommer til å bli frisk (er nesten i mål allerede etter 2 år) mens dere må leve med hemmelsen resten av livet og jeg må bare si at jeg synes det er helt fantastisk at dere velger å se positivt på livet. Jeg har altfor mange ganger tenkt at det ikke finns noen utvei og at jeg synes det er utrolig urettferdig at jeg har fått denne sykdommen, derfor inspirerer det meg ufattelig mye å se livsgleden deres! Dere er virkelig forbildene mine

 160. tineogmari sier:

  Hei, Siv! Vi synes du er kjempeflink, og det er artig å se deg på tv. Husker at vi var på rideleir sammen for noen år siden i Storlien. Du er fortsatt en utrolig hyggelig jente.Håper du har det bra. Hilsen oss 🙂

 161. Miranda sier:

  Vi storkoste oss med programmet. Endelig noe som var positivt, humørfylt og som kan motivere andre 🙂

 162. mohame sier:

  hei dere jeg synes dere er virkelig filnke ståpåog lyketiljeg elsker dere

 163. mohame sier:

  siv jeg synes du klarere det du er søt og flott

 164. mohame sier:

  jeg elsker dere dere er utrolig flinke

 165. mohame sier:

  tare du er sosial du flinkeste i hele gruppe

 166. Per Gunnar sier:

  Stå på Siv og Tare, kjempefin humor Tare, flirer like mye hver gang:) Du å Siv du er artig du å!:)

 167. Henrik sier:

  Helt vanvittig imponert over dere. Får tårer i øynene av å se dere i aksjon. Dere har en helt fantastisk stå på evne og humør. Gleder meg til å følge programmet videre. Dere er forbilder og inspirerer oss alle!! Endelig et program på TV som gir mening!Lykke til videre:)

 168. bredeabrahamsen sier:

  jeg synes utrolig synn på deg jeg synes du er den beste funsjonshemmede der tare er den beste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *