Les mikrobloggen fra ekspedisjonen

Her er siste nytt fra Ingen grenser-turen. Lars og deltakerne har sin egen mikroblogg, som du finner ved å klikke på en av dem på toppen av sida.
[all_tweets]

67 kommentarer til Les mikrobloggen fra ekspedisjonen

 1. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Ny padledag, følg Lars og gjengen her

 2. kjelllangsrud sier:

  Hei.Jeg har vært inne på kartet og zoomet meg inn og ser at den røde linjen som vel skal tilsvare ruta overhodet ikke passer med terrenget. Blir dette også rettet på etterhvert?Jeg bruker selv GPS i terrenget og det burde vel ikke være noe problem å legge inn rett spor også i dette systemet.Håper dere får rettet på dette.Skal bli interessant å følge med.God tur videre.

 3. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Ingen grenser vekker oppmerksomhet

 4. Anne Beth Lie sier:

  Her blir det mye muskler!! Morsomt å se bein som ligger igjen på brygga, kreative løsninger for å få årene til å ta tak ved enarmspadling, teltoppsetting. Har aldri trodd jeg skulle bli så opptatt av dette, følger med og føler med slitne rygger. Stå på, behold humør og pågangsmotet, dette går braannebeth

 5. Tilbaketråkk: Ingen grenser » En hard padledag er i gang

 6. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Dag 5: – Bær kanoene selv!

 7. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Monsen har innført matstopp

 8. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Følg dag 7 her

 9. Hvordan virker stolene dere bruker? virker store og tunge på meg

 10. Name sier:

  hei Tare,regner med du er sulten ja,glad i mat som du er! Men er enig med Monsen: det er ikke bra å kaste mat! Artig å følge dere, vi hilser til alle fra «alle» i Oppdal! mamma.

 11. Tilbaketråkk: Ingen grenser » En overraskelse til deltakerne

 12. Kari sier:

  Moro å se at det går ann!!! Mektig imponert over vilje og tæl til alle deltagerne. Lars er en positiv energibunt som leder flokken på en flott måte.

 13. bamsefar sier:

  Hei Erik=) Dette er helt rått. Vi følger med hver dag, og blir svette av å se på dere. Om man bare kunne hatt halvparten av pågangsmotet! Vi er så imponerte, dere er en stor inspirasjon. Stå på videre, det blir ingen sak med ditt gode humør, VIKTIG: Møt opp i tide, da blir Monsen glad. Vi er veldig glade i deg! Ta med bamsemoms souvernir til Hallenskog.. Hilsen alle i 96 b =0)

 14. Ali1 sier:

  jeg blir like glad hver gang jeg ser både bilder ,blogger og videosnutter. dere er så fantastiske folk alle sammen! regner med dere koser dere masse også 😉 Lars , du er en ordentlig mann. sterk, omsorgsfull og en god leder. God tur videre!

 15. AE sier:

  Hei!Fantastisk moro å følge med på dere! Dette er imponerende! Gleder meg til å se alt på tv i vinter. Stå på videre! Dette klarer dere godt alle sammen:-)

 16. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Våt hundekjøring

 17. nordal sier:

  Hei, Grethe. dette var en er morro og se,Kjempe tøft av deg og dere, Kansje litt mer anstrengende en de Formel 1 og MotoGP løpende vi har vært på,,,,,,,,,,,,,,,,God tur og stå i ramma,,Barbro og Pål

 18. rullestolbruker sier:

  Hei. Følger dere hver dag. Dere er kjempebra! Skulle gjerne ha vært med, men er for gammel og utrent. Stå på og ta godt vare på hverandre!

 19. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Tare får prøve seg som hundefører

 20. janerik sier:

  Dere må legge inn en oppdatering vedr. PC sin UVI, han er der fortsatt så da må vel den være under kontroll????????

 21. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Per Christian er syk

 22. Elin sier:

  Det var godt å hør at PC kunne fortsette, følger med dere alle sammen og håper alle kan fullføre hele løpet. Kjæmpe spennende å følge med. LM e ein tåpp fyr

 23. Tilbaketråkk: Ingen grenser » – Ingen tid til frokost!

 24. Eivind sier:

  For å få et bra kart anbefaler jeg http://kartor.eniro.se/. Mye bedre oppløsning (flygfoto) pluss tegning av stier, veier osv.Ellers moro å følge med dere! Er imponert!

 25. mamma sier:

  Hei Tare. Du ser fornøyd ut der du står bakpå vogna! Artig ja! Hilser til hele gjengen,er glad PC blir med videre.Så er det å ta beina fatt, lykke til med traskinga i morgen, god natt!

 26. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Følg dag 13 her!

 27. einarrstgrd sier:

  Hei Frode, sliten !!! Unge spreke mannen, blir for mye røyk 🙂 Stå på

 28. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Følg ekspedisjonen her!

 29. annebeth sier:

  Lykke til over fjellet. Dere er heldige som får lov til å prøve dette. Jeg er sikker på at uansett hvordan det går, kan dere vite at dere har satset! Det er noe å være stolt over.Krysser fingre for bra vær

 30. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Følg ekspedisjonen her!

 31. tone englund sier:

  Kjempeflott jobba alle sammen, følger med. Fortsatt god tur og stå på!!! Spesiell hilsen til Elin,Geir Arne og Kjell fra Tone

 32. tone englund sier:

  Kjempebra jobba alla sammen. God tur videre og stå på. Klem til Elin, Geir Arne og Kjell fra Tone

 33. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Følg Ingen grenser-ekspedisjonen

 34. janerik sier:

  God tur videre alle sammen, Synd med Erik!

 35. Hei sier:

  Hei til dere alle!Har blitt en vane å logge inn hver kveld før jeg legger meg, må jo se hvordan det går med dere,og hvor langt dere er kommet. Er imponert over humøret og ståpå viljen som vises. Gleder med til dette blir vist på tv!!, i mellomtiden skal jeg fortsette å følge med her…-og tankene går til dere, når jeg kryper ned i en varm og tørr seng, men samtidig vet jeg at dere har hatt en mye mer spennende dag enn meg hehe Dette slår alle reality programmer som har blitt vist, og Lars, du ser ut til å være en god leder(en liten ekstra hilsen til PC siden vi jobber sammen)

 36. Tilbaketråkk: Ingen grenser » Følg dag 18 her!

 37. Bjørnar Evjen sier:

  Synes nettsidene fungerer dårlig. Funksjonene endres fra dag til dag, og linker fungerer ikke. Link til mikroblogg fra ekspesidjonen fører meg til eksterne innlegg.

 38. Øyvind sier:

  Følger med hver dag og er uenig i at nettsidene fungerer dårlig, synes konseptet er kjempebra! Men jeg har også problemer med linken til mikrobloggen, 80% av gangene jeg klikker «Alle innlegg» får jeg se alle kommentarene i stedet. Savner også en Twitter konto, eller et RSS feed hvor «alle» kommentarer fra «alle» deltagere er med. Ellers, kjempejobb med websidene!

 39. Erik sier:

  Hei alle sammen!Ja så var det plutselig over og ut for min del etter iherdige forsøk på å styre ”godsvogna inn på spor 5 ” (ha-ha..) Jeg mistet balansen og da skjedde alt veldig fort….Det gikk heldigvis bra med Elin som satt i ”vogna”.For min egen del gikk det hardt utover legg, ankel , kne og høyre arm/hånd samt venstre overarm.Beinet hovnet mye opp i etterkant og jeg kan fortsatt ikke trå ned på dette beinet. Men tiden leger de fleste sår, også dette….Det var utrolig surt å ryke ut på denne måten men jeg er svært takknemlig over å ha fått oppleve så mye av dette utrolige Eventyret sammen med dere!!Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene fra alle som har fulgt meg gjennom denne ekspedisjonen, men den er ikke over enda og jeg håper dere vil være med på å heie frem resten av denne herlige gjengen helt frem til mål!Jeg savner alle sammen!!!!!Klem og klapp på hode og skulder fraErik

 40. Erik sier:

  Hei alle sammen!Ja så var det plutselig over og ut for min del etter iherdige forsøk på å styre ”godsvogna inn på spor 5 ” (ha-ha..) Jeg mistet balansen og da skjedde alt veldig fort….Det gikk heldigvis bra med Elin som satt i ”vogna”.For min egen del gikk det hardt utover legg, ankel , kne og høyre arm/hånd samt venstre overarm.Beinet hovnet mye opp i etterkant og jeg kan fortsatt ikke trå ned på dette beinet. Men tiden leger de fleste sår, også dette….Det var utrolig surt å ryke ut på denne måten men jeg er svært takknemlig over å ha fått oppleve så mye av dette utrolige Eventyret sammen med dere!!Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene fra alle som har fulgt meg gjennom denne ekspedisjonen, men den er ikke over enda og jeg håper dere vil være med på å heie frem resten av denne herlige gjengen helt frem til mål!!!Jeg savner alle sammen!!!!!Klem og klapp på hode og skulder fraErik

 41. Tilbaketråkk: Monsen og deltakerne er værfaste – Ingen grenser – NRK-blogger

 42. Erik sier:

  Hei igjen,Værfast her også……!Sitter her med ankel’n trygt forankra i taklampa med et utall knoper, dempa belysning og 547 nye episoder av Hotel Cæsar samt 30 kasser Pepsi-Max og 7 paller med ostepop! (ha-ha)Håper vinden/været snart løyer så dere kommer dere videre.Hvis ikke kan dere gjøre følgende:Paralellkoble 2 kanoer med 2 lange trestammer i hver av tverrbøylene i kanoene, dere får da superstabile katamaraner.Så spenner dere ei tauline mellom akter og baug med den lange padleåra på høykant i mellom lina og dørken i kanoen. Tre så innerlakenet(det hvite i soveposen) utapå padleåra og vips så har dere en seilbåt!!!!Den korte åra brukes som ror, da går mila unna som en drøm!!!!Skulle dere trenge flere gode råd er det bare å sende noen røyksignaler, men husk retningsnummer først….(ha-ha)Håper alt er bra med dere alle og at dere er ved godt mot. Og husk; Behold Humøret, det hjelper mot ALT!Lykke til videre!!!!!!!!!!!!!Klem fra ”Leggen”

 43. Tilbaketråkk: Følg dag 22 her! – Ingen grenser – NRK-blogger

 44. Tilbaketråkk: Ekspedisjonen fortsetter til fots – Ingen grenser – NRK-blogger

 45. Tilbaketråkk: Følg dag 23 – Ingen grenser – NRK-blogger

 46. Tilbaketråkk: Følg ekspedisjonens siste dager! – Ingen grenser – NRK-blogger

 47. Name sier:

  Hei! Dere er en inspirasjon for alle! Med og uten armer/ bein!! Stå på!!

 48. elin sier:

  hei på dere alle! Æ glede mæ til å se dere på tv. Dåkker e helt tåpp!!

 49. mamma sier:

  Hei alle sammen! Ønsker dere en trivelig lørdagskveld, med mye latter rundt bålet.Er spent på båtfarten, ennå en utfordring fra Lars, går jeg ut fra. God tur i allefall. Her ser vi på valginnspurten,dere villmarkens døtre og sønner har vel forlengst stemt og er ferdig med den saken! Vi tar en aldri så liten rødvinskål for dere alle! Hilsen Helga Teksum.

 50. turidlef sier:

  Grenseløst imponert over deg, Per Christian!!! Stryn heier på deg! Vi følger deg hver dag! Dette¨du gjør nå står det enorm respekt av! Men vi vet du er tøff og innstillingen din til livet gjør at du klarer dette! Gjengen deres viser at ingenting er umulig!! Kjempestolt av deg! Det nærmer seg målet og vi heier deg fremover! Skal ikke klage når jeg går tur i pissregnet med hunden (he he) Du e helten min! Klem fra Turid og voff fra Sara

 51. 2r sier:

  Æ har desverre ikkje fått med mæ bloggen førr igår kveld, og har nu gått igjønna det dokker har posta så langt. Tok det pent og pyntelig med å læs om deltageran først, og de innledanes kommentaran før så å sjå dag før dag 🙂 Utrulig bra a dokker alle sammen – også Erik og Elin.God tur videre over tel Vajsaluokta og videre vestover mot steinura/gamlelandet.

 52. TuriTeksum sier:

  Kjære mamma. Du er så vidt jeg vet er du kun mamma til Tare, Siw og meg. Av den grunn anbefaler jeg at du endrer nicken din til f.eks Helga eller noe sånt slik at ikke alle feilaktig tror de ustanselig får melding fra den egentlige mammaen sin. Ellers er du flink til å bruke nettet, altså!

 53. elinaa sier:

  Hei alle sammen !Idag er det en uke siden jeg måtte forlate dere. Det var tungt ! Har vært med dere hver dag siden, og har hele tida ønsket meg tilbake. Men kneet er glad for å være hjemme ! Når jeg tenker på alt vi har vært igjennom sammen, er det nesten litt tragikomisk at den eneste gangen vi kom skikkelig i hus med dusj, seng og nydelig mat, klarte jeg å falle på et flatt golv, og dermed utelukke meg fra videre deltagelse. Håper inderlig at dere alle kommer vel frem. Ingen flere uhell nå ! Jeg har lært utrolig mye av dere alle, og håper vi kan møtes igjen om ikke så lenge. Det var det med den røde løperen og champagnen, da, Alexander…….Stor klem fra Elin

 54. mamma sier:

  Hei alle sammen!Ettersom jeg føler meg som hænemor for hele gjengen, og det bare gjenstår 5 dager, fortsetter jeg å være mamma! Så får leseren videreformidle at det er Tare`s mamma som skriver!Fantastisk høstdag i Oppdal, har vært på Grøntjønna og Søbergsetra. Dere nærmer dere gamlelandet,men det har vel vært deilig å være norsk, i Sverige! Stå på,ønsker dere strålende vær uten snø i dagene som er igjen! Hilsen Helgs Teksum.

 55. Tilbaketråkk: Følg Ingen grenser mot norskegrensa! – Ingen grenser – NRK-blogger

 56. TuriTeksum sier:

  Good one, mamma, good one!

 57. annebeth sier:

  VELKOMMEN TILBAKE TIL NORGE!! :-O

 58. annebeth sier:

  VELKOMMEN tilbake til Norge !!

 59. LA8PV sier:

  Ja nå er det ikke langt igjen folkens, nå har vi begynt nedtellinga!Suveren innsats og stå-på vilje! Gjengen som holder ut i bushing, kuling, snøvær og gnagsår kan man trygt kalle ”Hel Ved”!!Stå på , Stolt av dere alle!!!!!!!Uparfymert klem fra LA8PVE

 60. Tilbaketråkk: Følg Ingen grenser i mål! – Ingen grenser – NRK-blogger

 61. Sunniva sier:

  Gratulerer!!!!! Fantastisk å lese at dere er fremme! Kjempetøft! Det har vært veldig hyggelig å følge fremgangen deres og det gleder meg stort at dere klarte det!! Tøft!! Stor klem til Aleksander! Jeg gleder meg sånn til å kunne gi deg en stor klem og høre alle historiene!

 62. veslemy sier:

  Grattis Aleksander og gjengen. Fantastisk !! Klem fra Veslemøy

 63. Erik sier:

  Velkommen hjem alle sammen og gratulerer med en mesterlig innsats!!Nå kan dere trygt nynne på Louis Armstrong’s ”What A Wonderful World”Klapp og Klem til alle!Erik N

 64. Wele sier:

  Gratulerer folkens!Jeg har fulgt med dere her på nettet med bloggene, videoene og bildene.Dere fortjener medalje eller en annen utmerkelse for dette!Gleder meg til turen kommer i større format 🙂

 65. karetjihkkom sier:

  Disse guttene og jentene er de tøffeste som noensinne har kommet ned til Hellemobotn.Jeg er selv fra Hellemobotn, og har sett folk både komme og dra derfra over fjellet med sykkel. Likedant har jeg hørt om de mange krigsfangene og flyktningene som dro fra Hellemobotn til Sverige 1940-45. Alle disse har ikke hatt egentlige fysiske hinder for å ta den turen enten fra eller til Hellemobotn.Men ingen slår ekspedisjonen «Ingen grenser»! Når jeg tenker etter, så er det rett og slett bare et spørsmål om å bestemme seg, for en uten funksjonshinder – og så kommer disse ned fra fjellet som har ulike funksjonshinder og har hatt en tøff og opplevelsesrik tur!Jeg beundrer dere, og forstår at man skal være ydmyk og ikke klage om man nå en dag ikke er i beste form.Gratulerer med vel gjennomført ekspedisjon!

 66. Rudolf sier:

  Tjen penger mens du er på tur…..http://www.plus500.com/?id=3569&pl=2

 67. somani sier:

  Når kommer serien på tv????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *